Ήρθε το ελληνικό σούσι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης!

Το Gypsy Jungle στην καρδιά της Αθήνας ήρθε για να μας συστήσει το ελληνικό σούσι και όχι μόνο!

Η πόλη που δεν ηρεμεί ποτέ βρήκε επιτέλους το ναό της. Ένας εκπληκτικός χώρος με ιστορία-καθότι κτίριο του 1870- μετατρέπεται στον εξωτικό παράδεισο του all day bar restaurant Gypsy Jungle. Στο απόλυτο meeting point της Αθηναϊκής διασκέδασης, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Για ακόμη μια φορά, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Συρόπουλος, γνωστός για τα επιτυχημένα concepts στον χώρο της εστίασης, έρχεται να ταράξει τα «γαστρονομικά νερά» της πόλης, προτείνοντας κάτι πρωτοποριακό: το ελληνικό σούσι! Σε συνδυασμό με ένα χώρο με interior design, πραγματικά εντυπωσιακό.

Περπατώντας στην πλακόστρωτη Αιόλου ξαφνικά το τοπίο αλλάζει και γεμίζει εξωτικούς παπαγάλους, κοκοφοίνικες, πουλιά του παραδείσου, ελέφαντες, ιπτάμενες, μαϊμούδες και νωχελικές τίγρεις. Ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ελληνικό σούσι, με συνταγές που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και που αξίζει να δοκιμάσετε.

Η ελληνική βερσιόν της ιαπωνικής κουζίνας είναι κάτι το εκπληκτικό και σε αυτό βοήθησε και η ελληνική φύση που, ως γνωστόν, έχει όλα αυτά τα μαγικά υλικά, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.

Το Gypsy Jungle όμως έχει και άλλους άσσους στο μανίκι. Τα περίεργα εξωτικά signature cocktails που σερβίρονται όλη μέρα, μεταμορφώνοντας τον πεζόδρομο της Αιόλου σε ένα street style stage διασκέδασης, με θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Η fusion αυτή κατάσταση με όλο το hype που την χαρακτηρίζει, έρχεται να ταράξει και τις νύχτες μας. Guest djs, special nights με live μουσικούς, street parties και όρεξη να υπάρχει να λιώσουμε τα dancing shoes που αδημονούν να βγουν βόλτα.  

Info:

Gypsy Jungle, Αιόλου 27, Μοναστηράκι

Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-Μέχρι αργά

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-3252335 & 6987454777
Facebook & Instagram @gypsyjungleathens