Ανοιχτό Κάλεσμα σε Καλλιτέχνες για το Athens Art Festival

Τo Athens Art (athens-art.gr) διοργανώνει το πρώτο Festival, με τίτλο Athens Art Festival, τον Απρίλιο 2021 (9-11/4/2021) , στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, που έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με μεγάλες εκδηλώσεις.

Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες επαγγελματίες, ερασιτέχνες, σχολές, ωδεία, ομάδες και συλλόγους που θέλουν να αναδείξουν τη δουλειά τους και την αγάπη τους για την τέχνη!

Μουσικοί, ηθοποιοί, φωτογράφοι, χορευτές, εικαστικοί, σχεδιαστές μόδας, συγγραφείς, ποιητές, συλλέκτες, ζωγράφοι, ταχυδακτυλουργοί, γλύπτες, κινηματογραφιστές, χαράκτες, γραφίστες, μικροτέχνες, κομμωτές , αισθητικοί, cosplayers, μοντελίστες, γκραφιτάδες…

όλοι μαζί ενωμένοι!

Τι είναι το φεστιβάλ;

Η αγάπη μας για την τέχνη και τον πολιτισμό γενικότερα, ήταν αυτή που αρχικά, ένωσε τα 15 άτομα που απαρτίζουν εθελοντικά την ομάδα του Athens – Art.gr.

Στη συνέχεια διοργανώνουμε την πρώτη μας δράση προκειμένου να αναδείξουμε τις τέχνες και τον πλούσιο πολιτισμό μας, συμβάλλοντας έτσι στην προβολή και ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να γνωρίσει το κοινό μια μεγάλη ποικιλία από όλες τις τέχνες με τις οποίες θα μπορούσε να καταπιαστεί κάποιος σαν ερασιτεχνική ασχολία ή ακόμα και σαν επαγγελματική.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε το ιδανικό φεστιβάλ σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, σηματοδοτώντας μία ελπιδοφόρα κίνηση για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στη χώρα μας.

Στόχοι:

  • H συνάντηση καλλιτεχνών και φορέων, που αφορούν στις καλλιτεχνικές ασχολίες.
  • Η δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος για τη γνωριμία των επισκεπτών με ικανό αριθμό αντικειμένων ερασιτεχνικής και μη, ασχολίας.
  • Προσδιορισμός των αρχών στην προσέλκυση και μύηση νέων ερασιτεχνών και επαγγελματιών στις υπάρχουσες ασχολίες.

Αυτή η δράση θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να δει το έργο σας να εμπνευστεί από αυτό με πιθανό σκοπό να δημιουργήσει κάτι δικό του. Δίνεται η ευκαιρία στις σχολές ( δραματικές, ωδεία κ.α.) να δώσουν την ευκαιρία στους σπουδαστές τους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ώστε να προβληθεί το έργο που γίνεται στην εκάστοτε σχολή και να γίνουν ευρέως γνωστοί σε μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών.

Στο Athens Art Festival δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα μέσα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Μουσική ( live,παρουσίαση μουσικών σχημάτων, dj set )

  • Χορός (επίδειξη χορευτικών ομάδων)

  • Θέατρο, Stand up comedy ( παραστάσεις, σκετς)

  • Εικαστικά, Φωτογραφία, Ζωγραφική ( εκθεσιακός χώρος)

  • Μοντελισμός, Βιβλίο, Συλλογές, Χειροτεχνία ( εκθεσιακός χώρος)

  • Επιτραπέζια, Στρατηγική, Παιχνίδια ( εκθεσιακός χώρος)

  • Youtubers, Instagrammers ( meet up, live, επιδείξεις)

Την όλη καλλιτεχνική επίβλεψη την έχει ο Art director P.J. Thanos

(Παναγιώτης Θάνος) σχεδιαστής μόδας – Ενδυματολόγος.

(για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 697 8401473)

 

Πώς μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις.

Είσαι καλλιτέχνης ή έχεις επιχείρηση αντικειμένων που σχετίζονται με την τέχνη;

Θέλεις να συμμετάσχεις στο Athens Art Festival 2021;

 

Εκδήλωσε ενδιαφέρον στο e-mail Athensart.gr@gmail.com

με τα παρακάτω στοιχεία:

Θέμα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος Athens Art Festival 2021

To ονοματεπώνυμο ή το ψευδώνυμό σου.

Την ειδικότητά σου.

Σύντομο κείμενο με κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς σχετικά με το έργο σου.

Αριθμό τηλεφώνου ώστε να να έρθουμε σε επαφή μαζί σου.

 

Στείλε μήνυμα τώρα εδώ Athensart.gr@gmail.com

 

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

«All or Nothing»… και σίγουρα τίποτα λιγότερο από αυτά που μας υπόσχεται ο Mike Leigh

Γράφει η Μαρία Δήμου Ο Mike Leigh, εισήλθε στην χιλιετία με το κοινωνικο-οικογενειακό δράμα, «All or Nothing», το 2002. Ξεφεύγει ελαφρώς από το μελόδραμα και...

H “τέχνη” της ανάγνωσης του Κορανίου

Γράφει η Μαρία Τριγώνη Το κοράνι είναι το πιο διαβασμένο βιβλίο στον Ισλαμικό κόσμο, ενώ έχει δοθεί εξαιρετική σημασία στην διατήρηση, απομνημόνευση και απαγγελία του....

«Μαγνητικά Πεδία»: Το indie σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Γούση

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Ξεκινώντας την καριέρα του ως δημιουργός κόμικς, ο γεννημένος το 1986 στην Αθήνα καλλιτέχνης, Γιώργος Γούσης, έκανε το μεγάλου μήκους ντεμπούτο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this