Δεκέμβριος εορτών και τεχνών στα όρια των μέτρων

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος

Καλό μήνα!

Η είσοδος του Δεκέμβρη, ενώ η πανδημία και η κρίση συνεχίζονται αναπόσπαστα δεμένες και απειλητικές, εκ των πραγμάτων περιορίζει τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ιδιαίτερα τα εικαστικά γεγονότα.

Πάντως, παρόλα τα δισεπίλυτα θέματα και προβλήματα που έχουν ανακύψει από τις καραντίνες, εκδόθηκε και θα κυκλοφορήσει σύντομα το ετήσιο εικαστικό ημερολόγιο μου, με πρόσφατα ζωγραφικά έργα και performance, με τίτλο: ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ.

Παράλληλα, από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, του νέου χρόνου, θα είναι επισκέψιμο τόσο το Art Studio EST- la Chambre στην Αθήνα, Πρατίνου 87, πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη, στα ART WEEKENDS, καθώς και ο “Kήπος του Χαρίλαου” της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι, Μαντζαβίνου 8, έναντι Mega, με έκθεση γλυπτικών κατασκευών, συνθέσεων με αλίκτυπα ξύλα καθώς και έργα στο χώρο από την μόνιμη συλλογή.

Για οποιαδήποτε επίσκεψη, εφόσον βέβαια απαλυνθούν τα μέτρα προστασίας, είναι απαραίτητη η προσυνεννόηση και η τήρηση όλων των μέτρων άμεσης επικοινωνίας.

 

Εκ βαθέων ευχές για Υγεία και καλύτερες συνθήκες και μέρες της ζωής μας, για τις οποίες απαιτείται καθημερινός αγώνας, προσωπικός και κοινωνικός!
Καλές Γιορτές…!
Κώστας Ευαγγελάτος και συνεργάτες.

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE, ΑΘΗΝΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Πληροφορίες: 26710 28501, 210 7294259, 6944621286
www.gisi.gr/evangelatos

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

«All or Nothing»… και σίγουρα τίποτα λιγότερο από αυτά που μας υπόσχεται ο Mike Leigh

Γράφει η Μαρία Δήμου Ο Mike Leigh, εισήλθε στην χιλιετία με το κοινωνικο-οικογενειακό δράμα, «All or Nothing», το 2002. Ξεφεύγει ελαφρώς από το μελόδραμα και...

H “τέχνη” της ανάγνωσης του Κορανίου

Γράφει η Μαρία Τριγώνη Το κοράνι είναι το πιο διαβασμένο βιβλίο στον Ισλαμικό κόσμο, ενώ έχει δοθεί εξαιρετική σημασία στην διατήρηση, απομνημόνευση και απαγγελία του....

«Μαγνητικά Πεδία»: Το indie σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Γούση

Γράφει ο Γιώργος Δήμος Ξεκινώντας την καριέρα του ως δημιουργός κόμικς, ο γεννημένος το 1986 στην Αθήνα καλλιτέχνης, Γιώργος Γούσης, έκανε το μεγάλου μήκους ντεμπούτο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this