Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το ARTVIEWS.GR με δώρο 5 βιβλία!

 Στην προσπάθειά μας να φέρουμε κοντά τους φίλους του artviews.gr  με τους δημιουργούς, προσφέρουμε πέντε βιβλία του συγγραφέα Μιχάλη Γιαννουλέα με τίτλο «Άχρονη αναζήτηση του έρωτα» Εκδόσεις: Πνοή

Υπόθεση

Ο Ορφέας στα φοιτητικά του χρόνια βιώνει την ερωτική απογοήτευση στο πρόσωπο της Ευρυδίκης. Ο ατελέσφορος έρωτάς του για αυτήν, του στοιχειώνει τις μετέπειτα σχέσεις του, ώσπου τριάντα χρόνια αργότερα συναντά τη Σάρα, σύζυγο συνεργάτη του.

Η εμφανισιακά  ομοιότητα της Σάρας με την Ευρυδίκη έχει ως αποτέλεσμα να την ερωτευτεί παράφορα. Βασανίζεται όμως από το ερώτημα αν χρησιμοποιεί τη Σάρα για να ξαναζήσει το πάθος του για την Ευρυδίκη. Καταφεύγει στον φιλοσοφικό σύμβουλο Τιμόθεο για  να του δώσει απαντήσεις και αποφασίζει να απομακρυνθεί από τη Σάρα.

Μια απρόσμενη όμως εξέλιξη στη ζωή της Σάρας έχει ως αποτέλεσμα να την παντρευτεί. Ο γάμος τους πολύ γρήγορα τελματώνει και καταλήγει σε ένα οδυνηρό διαζύγιο. Ο Ορφέας προσπαθεί σε μια σειρά από συνεδρίες με τον Τιμόθεο να κατανοήσει τα αίτια της ματαίωσης των προσδοκιών του και να μάθει να χειρίζεται τα συναισθήματά του. Αποκτώντας αυτογνωσία  ως προς το τι πρέπει να προσδοκά  στον ερωτικό/συντροφικό τομέα, απορρίπτει τη λύση της «ψυχικής ανεξαρτησίας» που ενστερνίζεται ο φιλοσοφικός σύμβουλος και αναζητά ένα νέο έρωτα, όχι μια νέα Ευρυδίκη, μια νέα Σάρα, μια παρελθούσα εμπειρία.  

‘Οροι συμμετοχής

1. Κάνετε Like και Follow στη σελίδα μας στο facebook,αν δεν έχετε κάνει ήδη.
2
. Κάνετε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού και  Share (Δημόσιο).
3.
 Κάνετε tag δύο φίλους κάτω από το post του διαγωνισμού.

Δηλώστε συμμετοχή (μία ανά έτομο) έως και τη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου  21.00 το βράδυ και μπείτε στην κλήρωση!

Για να θεωρηθεί έγκαιρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα.

Οι πέντε (5) νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ.
Καλή επιτυχία!

Η άχρονη αναζήτηση του έρωτα

Εκδόσεις : ΠνοήΖωοδόχου Πηγής 2, Αθήνα, τηλ.210 2230206

Who is who

Ο Μιχάλης Π. Γιαννουλέαςγεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής, πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master of Science στη Στατιστική και την Επιχειρησιακή Έρευνα του Loughborough University of Technology της Αγγλίας. Διετέλεσε επί εξαετία ανώτερο στέλεχος Οργάνωσης και Προγραμματισμού στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

Από το 1987 ασχολήθηκε με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με εξειδίκευση στους τομείς της ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων (HRD) και του μάνατζμεντ, ως ανώτερο στέλεχος μεγάλου τραπεζικού οργανισμού. Κατά την τριετία 2010-2012 διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος-Γενικός Διευθυντής της ATExcelixi Α.Ε-Εκπαιδευτικό & Συνεδριακό Κέντρο-Εταιρεία Ομίλου ATEbank.

Έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος εκπαίδευσης και εκπαιδευτής από το Institute of Training and Development της Αγγλίας και το ΕΚΕΠΙΣ, και έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία σε προγράμματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς, διοίκησης, ηγεσίας και εκπαίδευσης εκπαιδευτών. Έχει επίσης πιστοποιηθεί από την Grid International Inc. Texas, USA, για τη διεξαγωγή των διοικητικών προγραμμάτων Grid, και είναι τακτικός συνεργάτης του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου Πειραιά (ΨΚΠ).

Έργα του συγγραφέα:

  • Κάθε μέρα Ηγέτης, μια εναλλακτική προσέγγιση στην άσκηση ηγεσίας (Πεδίο, 2010)
  • Η πρόκληση της αλλαγής (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
  • Ούτε θύμα – ούτε θύτης, με αυτοεπιβεβαιωτική συμπεριφορά (Ελληνικά Γράμματα, 2001)
  • Συμπεριφορά και διαπροσωπική επικοινωνία στον εργασιακό χώρο (Ελληνικά Γράμματα, 1997). (Επανέκδοση: Πεδίο, 2011)
  • Η επικοινωνία μέσα και έξω από τον εργασιακό χώρο (με τους M. Jossien και Γ. Βαγιάτη, Ελληνικά Γράμματα, 1995)

Έχει συγγράψει επίσης τις ενότητες:

  • «Επικοινωνία στην Εκπαίδευση», στο εκπαιδευτικό πακέτο «Εκπαίδευση εκπαιδευτών εξ αποστάσεως», του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, 2001
  • «Βασικές Αρχές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού», για το e-learning πρόγραμμα ΕΡΜΕΙΟΝ (αφορά εκπαίδευση εμπόρων), σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά, 2008

Καλή ανάγνωση!