Η έκθεση «4 τέχνες στο Ελεύθερο Εργαστήρι» στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα

Η έκθεση «4 τέχνες στο Ελεύθερο Εργαστήρι» θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνιά της την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Έκθεση αποφοίτων μαθητών «4 τέχνες στο Ελεύθερο Εργαστήρι»

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. η έκθεση των αποφοίτων μαθητών των ενηλίκων τμημάτων του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

Η έκθεση φέρει τον τίτλο «4 τέχνες στο Ελεύθερο Εργαστήρι» και θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του 1ου ορόφου της Πινακοθήκης με έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής και ψηφιδωτού..

Ο επισκέπτης της έκθεσης μπορεί να θαυμάσει το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας για καλλιτεχνική δημιουργία ενήλικων ατόμων που διέθεσαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Με τη βοήθεια των δασκάλων τους κατάφεραν να φτάσουν σε επίπεδα ζηλευτά, ο καθένας στον τομέα του.

Οι δάσκαλοι που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά των αποφοίτων σπουδαστών είναι οι: Μαριάννα Γκουντουβά, Αντώνης Καρακωνσταντάκης και Αθανάσιος Φαλιάγκας.

Με την έκθεση αυτή το Εργαστήρι της Πινακοθήκης συνεχίζει τις παρεμβάσεις του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει και υλοποιεί έναν από τους κυρίαρχους ιδρυτικούς του σκοπούς, στο να παρέχει δηλαδή σε όσο το δυνατόν περισσότερους τη δυνατότητα ενασχόλησης με τις τέχνες.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα γίνει και η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών στους αποφοίτους που ολοκλήρωσαν τους κύκλους φοίτησης του Ελεύθερου Εργαστηρίου.

Info

Εγκαίνια: Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.
διάρκεια έκθεσης: 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου
Αίθριο του 1ου ορόφου Πινακοθήκης
είσοδος ελεύθερη

Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα
Γεωρ.Παπανδρέου 2, Λάρισα, 413 34
241 061 6266