«Η Παράσταση των Ηλιθίων» σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου, στο Θέατρο Αλκμήνη

H πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Παράσταση των Ηλιθίων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στις 21:30.

Μια παράσταση με γέλιο μέχρι τελικής πτώσης..η τρέλα συνεχίζεται…

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Η Παράσταση των Ηλιθίων» σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου και μουσική Σταμάτη Χρήστου, θα διασκεδάσει την σεζόν 2018-2019, ολόκληρο το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο. Οι ξεκαρδιστικές σκηνές, οι απίστευτες εναλλαγές, τα εκπληκτικά κουστούμια και οι απίθανοι χαρακτήρες του έργου, θα συναρπάσουν τους θεατές και θα χαρίσουν την απόλαυση μιας τρελής κωμωδίας για 1 ώρα & 45 λεπτά που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα. Ένας θεότρελος θίασος με χαμηλό έως ανύπαρκτο μπάτζετ, αποφασίζει να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση, με ένα μισοτελειωμένο έργο, μίας καινούργιας και ταυτόχρονα τρελής συγγραφέως. Τίποτα δεν είναι έτοιμο, σκηνικά δεν υπάρχουν, τα κουστούμια δεν έχουν έρθει, οι ηθοποιοί δεν ξέρουν καλά καλά τα λόγια τους, ένας σκηνοθέτης σε κατάσταση παράκρουσης και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η συγγραφέας αλλάζει συνεχώς την υπόθεση του έργου. Η παράσταση θα ανέβει; Κι αν θα ανέβει, πως θα ανέβει; Την έκπληξη, του τι θα επακολουθήσει, θα αφήσουμε το κοινό να την ανακαλύψει μόνο του! Ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ένας τρελός ρυθμός σε μορφή κόμικς!

Ερμηνεύουν  οι:

Φιλίτσα Καλογεράκου, Γωγώ Κοβαίου, Αντώνης Τζαμαλούκας

Λίνα Σταυροπούλου, Καλλιόπη Χατζησταύρου, Νάντια Λεονάρδου

Ευριπίδης Κοσμά, Γαβρίλος Καμμάς  και ο Μάνος Αντωνίου

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου

Μουσική : Σταμάτης Χρήστου

Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ – Αλκμήνης 8, Γκάζι Tηλ. επικοινωνίας: 2103428650

Ημερομηνία  έναρξης :  31 Οκτωβρίου 2018

Κάθε Τετάρτη στις 21:30

Διάρκεια: 1.45’ με διάλειμμα