Η Πηγή Δαούλα στην Διεθνή ‘Εκθεση “Swiss Art Expo” στη Ζυρίχη

Στη διεθνή έκθεση “Swiss Art Expo που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως τις 29 Αυγούστου στη Ζυρίχη, θα συμμετάσχει η γνωστή εικαστικός Πηγή Δαούλα.

Η εικαστικός που έχει εξελιχθεί σε κύριο εκπρόσωπο της τεχνικής dripping και pouring στην Ελλάδα θα ταξιδέψει μαζί με τα έργα της στην Ελβετία ώστε να πάρει μέρος σε ένα σημαντικό καλλιτεχνικό event.

Συγκεκριμένα η ARTBOX.PROJECTS είναι μια διεθνής έκθεση που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και φιλοξενεί τις διεθνείς τάσεις στην Τέχνη, δίνοντας έμφαση σε ό,τι καινοτόμο και πρωτοπόρο.

Γεννήθηκε από μια ιδέα της ARTBOX.GALLERY Ελβετίας και από το 2016 έχει διοργανώσει events σε πόλεις που θεωρεί ότι ανακαλύπτουν το καινούριο στην Τέχνη όπως η Νέα Υόρκη, η Βαρκελώνη, το Μαϊάμι και η Ζυρίχη.

Στην αυγουστιάτικη έκθεση της Ελβετίας η διοργανώτρια ARTBOX. PROJECTS επέλεξε να συμπεριλάβει δύο αντιπροσωπευτικά έργα της Πηγής Δαούλα, τα Rage και Patchwork.

Το εντυπωσιακό κτήριο του κεντρικού σταθμού της Ζυρίχης θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για την έκθεση, που πραγματοποιείται εκεί για δεύτερη φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 80.000 επισκέπτες την ημέρα. Ο αριθμός αυτό την καθιστά την έκθεση με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελβετία.

Ο κεντρικός σταθμός της Ζυρίχης φιλοξενεί την έκθεση

Η έκθεση δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο ώστε να αναγνωριστούν διεθνώς. Σκοπός της έκθεσης όπως λένε χαρακτηριστικά οι διοργανωτές «είναι να προάγει το καινούριο στην Τέχνη ώστε ο καλλιτεχνικός κόσμος να συνεχίσει να κινείται!»

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αγγείο: Ομαδική έκθεση χαρακτικής από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Οργάνωση: Ντίνα Κώτσιου, Λία Μπλιούμη, Νίκος Σταυρακαντωνάκης Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού Συμμετέχοντες: Ανδρονικίδου Εύα, Ασημακοπούλου Αθηνά, Βέγκου Θάλεια, Βόλονιτς Οξάνα, Γαργαλιάνου Νίκη, Γεωργίτση Αναστασία, Γιαβάση Μαρία, Δωρικού...

Ευθύμης Μαλαφούρης: H εικόνα από την οποία αντλώ την έμπνευση περνά από το φίλτρο του μυαλού, της ψυχής, της εμπειρίας και των επιρροών μου 

Οι αινιγματικές μορφές του εικαστικού Ευθύμη Μαλαφούρη παρουσιάζονται αυτές τις μέρες με τίτλο «Γεωμετρικές Διαδρομές» στην Γκαλερί Περί Τεχνών.  Ο καλλιτέχνης με γεωμετρικό τρόπο...

Κίκη Κολυμπάρη: Σημεία της πραγματικότητας ενέχουν αρετές και αξίες και εκκινούν ένα ντόμινο σκέψεων 

«AFTERIMAGES» τίτλος της δεύτερης ατομικής έκθεσης της εικαστικού Κικής Κολυμπάρη στην  Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, όπου παρουσιάζεται μια σειρά νέων έργων από ακρυλικά σε καμβά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this