Λαμπερή εκδήλωση για καλό σκοπό στο εντυπωσιακότερο μπαλκόνι! (pics)

Τους εκλεκτούς καλεσμένους της υποδέχθηκε η Lifeline Hellas στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus με σκοπό την στήριξη των μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των Κρατικών νοσοκομείων

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Βράβευσης του ξενοδοχείου St. George Lycabettus στην Ελβετία στα World Luxury Travel Awards, η Lifeline Hellas πραγματοποίησε εκδήλωση στα μπαλκόνια του, υπό την αιγίδα και παρουσία της ΑΒΥ πρίγκιπα Αλέξανδρου & πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό τη στήριξη των μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των Κρατικών νοσοκομείων.

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Σίσσυ Παυλοπούλου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη εκθείασε το έργο της Lifeline Hellas την οποία παρακολουθεί από την ίδρυση της και επεσήμανε πόσο σημαντικό από τουριστικής άποψης είναι το βραβείο αυτό (του St.George Lycabettus) να είναι Ελληνικό!

VIEW with a VISION ανέφερε η Έμη Τρίκαρδου που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης και την μοναδική καλοκαιρινή διακόσμηση με ασημένια κοχύλια, ανάλογο με το Θαλασσινό Μενού που σερβιρίστηκε και που αυτό απέπνεε Ελλάδα.

Ο Τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις ερμηνείες του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου, o γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews μαζί με τη σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη και την  μητέρα της  Δρ. Φανή Μαργαρίτη, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ Deborah L.Wince – Smith, η Γέλη Αγγελοπούλου, η Λίζα Έβερτ, ο κ. Τσομόκος (Delphi Economics) ο επίτιμος πρόεδρος του σωματείου, Ιωάννης Τρίκαρδος η Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου και πολλοί άλλοι.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Evritos, Estee Lauder, Domaine Glinavos.

Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Τόνια Βασιλοπούλου, Νάντια Χαλαμανδάρη.
Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Λίζα Έβερτ.
David Andrews, Ναλίτα Καρρέρ, Δρ. Άντζυ Μαργαρίτη, Αγγελική Αγγελίδη.
Diana Gligorijevic, Συμεών Τσομώκος.
Δρ. Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας.
Παναγής Τρίκαρδος, Deborah L. Wince – Smith, Έμη Τρίκαρδου, Απόστολος Τρίκαρδος.
Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Γέλη Αγγελοπούλου.