Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα τέχνης “Phenomenon 3” στην Ανάφη

Το Phenomenon 3 πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1-14 Ιουλίου 2019.

Το “PHENOMENON 3” ολοκληρώθηκε! 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, τους ανθρώπους της Ανάφης και τους χορηγούς μας για την συνεχή στήριξη. 
Ραντεβού ξανά το 2021!

Η λειτουργία της τέχνης είναι να κάνει περισσότερα από το να περιγράφει τα πράγματα όπως είναι· είναι να φαντάζεται αυτά που είναι δυνατό να συμβούν. – Bell hooks 

Το Phenomenon 3 πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1-14 Ιουλίου 2019 και περιλάμβανε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με περφόρμανς, διαλέξεις, βίντεο προβολές και άλλες εκδηλώσεις καθώς και μία έκθεση σε διάφορα μέρη του νησιού.

Στο πλαίσιο της τρίτης του έκδοσης το Phenomenon διερεύνησε τον ρόλο της τέχνης σε περιόδους πολιτικής κρίσης. Οι καταστροφικές οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών κάνουν ένα εναλλακτικό, πιο ανθρώπινο μέλλον να μοιάζει με άπιαστο όνειρο για πολλούς ανθρώπους.

Σε καιρούς που κυριαρχούν οι αυταρχικές και λαϊκίστικες ιδεολογίες και ο «άλλος» θεωρείται απειλή, η τέχνη διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Προσκεκλημένοι Καλλιτέχνες:

Eva Barto, Πάκυ Βλασσοπούλου, Jason Dodge, David Horvitz, Florence Jung, Στέλιος Καλλινίκου, Jochen Lempert, Eileen Myles, Deimantas Narkevičius, Vittorio Santoro

INFO:

Περισσότερες πληροφορίες: 
www.phenomenon.fr
Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Αγγέλικα Μήτσιου 
aggelika.mitsiou@gmail.com