Νέο έργο του Banksy στο Γενικό Νοσοκομείο του Σάουθαμπτον

Ένα νέο έργο του Banksy κρεμάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σάουθαμπτον, ένα μικρό “ευχαριστώ” των προσπαθειών των εργαζομένων στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού.
Ο πίνακας είναι εντελώς ασπρόμαυρος, εκτός από το σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού που απεικονίζεται στη νοσοκόμα. Δίπλα στο παιδί, τα ειδώλια Batman και Spiderman βρίσκονται πλέον να είναι σε ένα καλάθι απορριμμάτων. Σε συνοδευτικό σημείωμα, ο Banksy έγραψε:

«Ευχαριστούμε για όσα κάνετε! Ελπίζω αυτό να φωτίζει λίγο το μέρος, ακόμα κι αν το μόνο μαύρο και άσπρο. “

View this post on Instagram

Οι νέοι ηρωες ειναι εδω! Ένα νέο έργο του Banksy κρεμάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον , ενα μικρό "ευχαριστώ" των προσπαθειών των εργαζομένων στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού. Ο πίνακας είναι εντελώς ασπρόμαυρος, εκτός από το σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού που απεικονίζεται στη νοσοκόμα. Δίπλα στο παιδί, τα ειδώλια Batman και Spiderman βρίσκονται πλεον να είναι σε ένα καλάθι απορριμμάτων. Σε συνοδευτικό σημείωμα, ο Banksy έγραψε: «Ευχαριστούμε για οσα κανετε! Ελπίζω αυτό να φωτίζει λίγο το μέρος, ακόμα κι αν το μόνο μαύρο και άσπρο. " #bansky #banskyart #bansky_official #banskystreetart #hospital #england #banskylondon #nurses #hospitalizacion #artviews #artviewsgr #medicalhealth @banksy

A post shared by art, culture, well-being (@artviews.gr) on