«Ο Ένοικος» της Άννας Παντζέλη στο θέατρο Αλκμήνη

Η θεατρική παράσταση «Ο Ένοικος» της Άννας Παντζέλη, παίζεται κάθε Κυριακή στις 6.30μ.μ. στο θέατρο Αλκμήνη.

Ο “Ένοικος” της  Άννας Παντζέλη, πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα με τις καθημερινές τριβές αλλά και τις πικρές αλήθειες, που κρύβει συνήθως μια συγγενική σχέση. Η μονότονη και συνάμα αστεία ζωή της Μαρίας και της Στέλλας μέσα από την καθημερινότητα τους.

Με αφορμή τα γενέθλια του ενοίκου τους, Μάρκου, δύο γυναίκες – αδερφές, που δεν τα κατάφεραν στην ζωή τους, αρχίζουν να ξετυλίγουν το παρελθόν τους και να αλληλοσπαράζονται. Η οικογένεια, τα βιώματα, οι παιδικές κόντρες αλλά και οι ξεχωριστές μα και τόσο ίδιες ζωές τους, γίνονται σκιές που τις καταδιώκουν, αλλά και τις λυτρώνουν ταυτόχρονα. Οι δυο αδερφές θα διανύσουν «χιλιόμετρα ζωής» μέσα σε μια νύχτα, για να καταλήξουν να σπάσουν ένα απόστημα χρόνων, που πονά και τις δυο το ίδιο.

Η Άννα Παντζέλη και η Λίνα Μαρκάκη συνεχίζουν για 2η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη, να ενσαρκώνουν τους ρόλους της Μαρίας και της Στέλλας. Από το πρωτότυπο έργο της Άννας Παντζέλη, οι δυο ερμηνεύτριες δίνουν χρώμα και νόημα στις λέξεις που πλέκονται στα χείλη τους για να θυμίσουν, να πονέσουν, αλλά και να ενώσουν… Mε την κίνηση και τoν λόγο τους σχεδιάζουν ζωντανές εικόνες και μεταδίδουν στον θεατή, πληθώρα συναισθημάτων, ενώ δεν λείπει και η σαρκαστική διάθεση.

Παίζουν: Άννα Παντζέλη & Λίνα Μαρκάκη

Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, Αλκμήνης 8, Γκάζι 

Κάθε Κυριακή στις 6.30μ.μ.

Διάρκεια παράστασης 74 λεπτών (χωρίς διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος :12 ευρώ

Προπώληση:10 ευρώ

Μειωμένο: 8 ευρώ

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

210 3428650 |  viva.gr