«Παραγωγή», ξενάγηση στην έκθεση του Αθηνέο

Μια αλλιώτικη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Αθηνέο την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:30.

Έργο του Μηνά Καμπιτάκη από την έκθεση "Παραγωγή"

Με μια πολύ ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στο Αθηνέο, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, σηματοδοτείται η ολοκλήρωση της έκθεσης «Παραγωγή», την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:30.

Ο φετινός εικαστικός κύκλος στο Αθηνέο, κλείνει με τον πιο συμβολικό τρόπο με ξενάγηση στην έκθεση «Παραγωγή» από την επιμελήτρια, Ίρις Κρητικού. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε βιωματικά εργαστήρια, με τους εικαστικούς Ειρήνη Βογιατζή (ζωγραφική σε πάνινες τσάντες για τις αναγκαίες και ελεγχόμενες προμήθειές μας) και Παναγιώτη Μαρίνη (λάξευση σε πέτρα), και να δοκιμάσει τις απολαυστικές χειμωνιάτικες μπίρες του Αθηνέο.

Η έκθεση «Παραγωγή», διαδεχόμενη το πυκνό πρόγραμμα θεματικών εκθέσεων στο Αθηνέο, εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

Στόχος της έκθεσης ήταν η ανάδειξη του ανθρώπινου μόχθου και της χειρωναξίας, μέσα από έργα ζωγραφικής, γλυπτά, εγκαταστάσεις και φωτογραφίες.

Στην έκθεση συμμετέχουν

Γιώργος Ανδρούτσος, Ειρήνη Βογιατζή, Βασίλης Βρεττός, Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου, Ανδρέας Καλακαλλάς, Μηνάς Καμπιτάκης, Ιωσηφίνα Κοσμά, Άγγελος Κωνσταντακάτος, Παναγιώτης Μαρίνης, Βαγγέλης Πολύζος.

Info

ΑΘΗΝΕΟ
Λεωφόρος Κηφισού 102, 12241, Αιγάλεω
εντός εγκαταστάσεων Αθηναϊκής Ζυθοποιίας
info@athineo.gr

Απαραίτητη κράτηση στο www.athineo.gr/kratisi

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις
κα Ξυδάκη 210 5384585

Αντί εισόδου, το κοινό καλείται να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, κονσέρβα τομάτας, ρύζι κλπ) για να γεμίσουμε τον χριστουγεννιάτικο σάκο του «Μπορούμε», που θα δωρισθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω.

Η ομάδα του «Μπορούμε»