Παρουσίαση των Sotheby’s Diamonds στο Ecali Club στην Αθήνα

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, οι Sotheby’s Diamonds εξέθεσαν  επιλεγμένα κοσμήματα από την συλλογή τους στο Ecali Club.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο  Alessandro Borruso, γεωλόγος και ειδικός  διαμαντιών από τους  Sotheby’s Diamonds, παρέδωσε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο αναφορικά με τα διαμάντια, στους 200 καλεσμένους, με τίτλο: “ ‘Ένα ταξίδι από τα σκοτεινότερα έγκατα της Μητέρας Γης στο φως και στην ζωή ενός γυαλισμένου διαμαντιού”.

Ecali Club, Sotheby’s Diamonds, Στέλιος Καφαντάρης, Έλια Πορταλάκη εκπρόσωπος Sotheby’s για την Ελλάδα

Μετά την διάλεξη ακολούθησε δεξίωση κατά την διάρκεια της  οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα κοσμήματα που είχαν ταξιδέψει από το Λονδίνο ειδικά για την περίσταση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα “Μυστικό Δείπνο” όπου ο Πρίγκιπας Νικόλαος, ως τιμώμενος προσκεκλημένος, παρουσίασε 10 επιλεγμένες φωτογραφίες του από την τελευταία του έκθεση, με τίτλο ‘Phos – A Journey of Light’.

Ecali Club, Sotheby’s Diamonds, Kρις Σπύρου Πρόεδρος Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Αθήνας, Κατερίνα Πορταλάκη, Ζαχαρίας Πορταλάκης

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την κα Έλια Πορταλάκη, Εκπρόσωπο του Οίκου  Sotheby’s στην Ελλάδα, τον κ. Κωνσταντίνο Φράγκο ,Senior Director  των Sotheby’s στο Λονδίνο και το  Ecali Club, σε συνεργασία με την Avant Tales.

Κωνσταντίνος Φράγκος Senior Director Sotheby’s London, Βασίλης Κεφαλογιάννης, Έλια Πορταλάκη εκπρόσωπος του Sotheby’s στην Ελλάδα, Αλεσσάντρο Μπορούσσο Deputy Director Sotheby’s Diamonds Europe, Ντάγκλας Γουόκερ Jewellery Expert Sotheby’s Monaco, Emanuel Opoku Sotheby’s

Με την χορηγία της SPANOS ΑΕ, αντιπροσωπεία της Jaguar-Land Rover στην Ελλάδα, οι καλεσμένοι είχαν επίσης το προνόμιο να ανακαλύψουν την εντυπωσιακή Jaguar F-Type, E-Pace, καθώς επίσης και το βραβευμένο Range Rover Velar, τα οποία ήταν εκτεθειμένα στο Club.

Πρίγκηπας Νικόλαος, Έλια Πορταλάκη εκπρόσωπος Sotheby’s για την Ελλάδα. Τατιάνα Μπλάτνικ, Abdulaziz Ali AL- Naama, Πρέσβης του Κατάρ

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης  οι καλεσμένοι απήλαυσαν την Veuve Clicquot Brut, Brut Rosé, Rich καθώς και τους μοναδικούς και ζωηρούς τόνους των Veuve Clicquot Vintage 2008 και Vintage Rosé 2008.