Το opbo στούντιο φιλοξενεί την πρώτη solo έκθεση του dusb, OPBO

Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στις 19.00.

Το opbo στούντιο φιλοξενεί την πρώτη solo έκθεση του dusb, OPBO

Το opbo στούντιο παρουσιάζει την έκθεση OPBO, 8 πίνακες του dusb για την ισορροπία στο σουρεαλισμό. Στη σύνθεση των έργων βασική τεχνική είναι η ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, sprays, και διαφορετικά μελάνια. Στα χαρακτηρισμένα ως “mixed media” έργα του, ο καλλιτέχνης προσθέτει υλικά όπως ειδικά χρώματα και ταινίες φωτισμού. Κάθε πίνακας είναι μια προσπάθεια για αναζήτηση του σημείου ελέγχου στον παραλογισμό. Στους πίνακες υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, χωρίς όμως να είναι κοινή η συνθήκη δημιουργίας. Κάθε έργο είναι αποτέλεσμα ενός συγκερασμού των συναισθημάτων του dusb από συμβάντα του παρόντος, με αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Τελικά ο έλεγχος επιτυγχάνεται στην αρμονία, και εκει ολοκληρώνεται ο πίνακας.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης με DJ set από τον DINO ACE. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου η OPBO θα είναι ανοιχτή 12:00 – 19:00. Στο opbo στούντιο θα είναι παρόντες ο καλλιτέχνης και η ομάδα του καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Photo Credits: John Androulakis

Who is Who

Ο dusb είναι νέος Έλληνας καλλιτέχνης που δραστηριοποιείται στο χώρο της ζωγραφικής, της ψηφιακής τέχνης, της street art, και των illustrations. Στο portfolio του εντάσσονται και συλλογές ρούχων σε συνεργασία με street fashion εταιρίες. Τα έργα του έχουν εκτεθεί σε 5 εκθέσεις σε Ελλάδα και Αγγλία. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997, σπούδασε στην Αγγλία ( MA in Creative Enterprise, University of Reading, BA in Fine Arts, UCA).

Info

Διάρκεια έκθεσης
Παρασκευή 19 έως Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

opbo στούντιο
Φίλωνος 86, Πειραιάς, 185 36