«Όχι στη βία» από τον Σύλλογο Γυναικών “Ιωνίδες”

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας. Συντονίζει η Χριστίνα Λαμπίρη

O Σύλλογος Γυναικών “Ιωνίδες”, με έδρα το Πικέρμι του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ιδρύθηκε με σκοπό την αλληλεγγύη και την προσφορά στις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας.

Οι «Ιωνίδες» ευαισθητοποιημένες σε θέματα ισότητας και δικαιοσύνης μοιράζονται το όραμα της δημιουργικής και αποτελεσματικής δράσης στο πλευρό της Γυναίκας του Σήμερα!

Μέσα από τις δράσεις του ο Σύλλογος Γυναικών «Ιωνίδες» στοχεύει στην ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των γυναικών, καθώς και στην προώθηση της ισότητας και του σεβασμού των γυναικών.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την εκδήλωση:

«ΟΧΙ στη Βία»

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ώρα 18.30

Αμφιθέατρο Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας

συλλογος γυναικων

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν :

Η τ. Γενική Γραμματέας Ισότητας Φύλων κα Βάσω Κόλλια, η  ηθοποιός και συγγραφέας  κ. Πολύνα Γκιωνάκη, ενώ κοντά μας θα βρίσκεται και η Δρ. ψυχολογίας κ. Σμαρούλα Παντελή με διπλό ρόλο.

Πέρα από την επιστημονική της άποψη θα συντονίσει και τη  θεατρική διαδραστική παράσταση από την ομάδα Play Back Nuevo με τίτλο : «ούτε θύμα ούτε θύτης».

Συντονισμός: Χριστίνα Λαμπίρη

Η εκδήλωση είναι στη μνήμη του καθηγητή ποινικού δικαίου κ. Στυλιανού Παπαγεωργίου – Γονατά

Επικοινωνία:

Σίσσυ  Κατσούδα

Συμβολαιογράφος και Πρόεδρος των Ιωνιδών

Τηλ. 6937031966

Δ/νση Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας : Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009