Έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στο Roof Stage του Gazarte για πρώτη φορά.

Ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως το “Faith” του αγαπημένου George Michael αλλά και τη “Μπόσσα Νόβα του Ησαΐα” του Φοίβου Δεληβοριά και το “What a wonderful Life”, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Αδάμ Τσαρούχης

Ο Αδάμ μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές “Μια αγάπη για το καλοκαίρι” και “Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα”. Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Σαν Ταινία” με τραγούδια από τον δίσκο όπως τα “Όπως μπαίνει ο χειμώνας” και “Ρετρό” σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την EMI/Universal με τίτλο “Πού και πού” σε στίχους και μουσική της Πέννυ Μπαλτατζή. Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά.

Ο Αδάμ Τσαρούχης προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι τραγουδιστής και εκείνος παρακολουθούσε από μικρή ηλικία μαθήματα τραγουδιού και μουσικής, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει υποτροφία για την Αμερική κάνοντας μαθήματα Μιούζικαλ.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με αρκετούς Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές όπως Δημήτρης Παπαδημητρίου, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Μαρκόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιώργος Κατσαρός, Μαντώ, Ηρώ κ.α. Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Σαν Ταινία”. Έχε παρουσιάσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα όπως Gazarte, Σταυρός του Νότου, Half Note, Σφίγγα, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με επιλογές από την δισκογραφία του. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Πού και πού” σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή από την EMI / Universal. «Θα υπάρχουν αρκετές επιλογές από μουσικές που αγαπώ και καλλιτέχνες που θαυμάζω, πάντα με τον δικό μου ήχο. Είναι ένα αρκετά ερμηνευτικό πρόγραμμα και ρυθμούς από την ποπ, τζάζ μουσική»

HOURS & DATES
Τρίτη 14 Σεπ @ 21:30
PLACE
ROOF STAGE

TICKET PRICE
Αριθμημένες θέσεις 12€
Free Seating 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Mαζί του

πλήκτρα – Μάνος Αθανασιάδης

Σαξόφωνο – Δημήτρης Καραγιάννης

Τρομπέτα – Βαγγέλης Κατσαρέλης

τύμπανα – Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Μπάσο – Χάρης Πανταζής

links

https://www.youtube.com/watch?v=i0yAbtS13cI

https://www.youtube.com/watch?v=oIw13DEqD7s

social media

https://www.facebook.com/AdamtsarouchisOfficial

https://www.instagram.com/adamtsarouchis/?hl=el

https://www.youtube.com/channel/UC5cfNAD7gcHnxquTrdLQTPg