Δημιουργική χριστουγεννιάτικη απασχόληση για τα παιδιά

Οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ.

Η Κλεοπάτρα είναι μουσικός. Παίζει κιθάρα, τραγουδάει, γράφει στίχους και μουσική.
Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, έχει εμφανιστεί σε εκπομπές, σε κέντρα και μουσικές σκηνές της Αθήνας.

“Η καραντίνα στην Ελλάδα δεν έχει σταθεί τόσο μεγάλο εμπόδιο για εμάς, αντιθέτως εκμεταλευόμαστε δημιουργικά τον χρόνο μας.
Πιστεύω ότι όποιος αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει, βρίσκει τρόπους να δημιουργεί ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες! “ μας λέει η ίδια!

Εφτιαξε το νέο της τραγούδι που λέγεται “Ξεθωριάζεις” και θα κυκλοφορήσει σύντομα.
( https://www.facebook.com/KleopatraStoumbou/ )

Βέβαια μας είπε και κάτι που αφορά όλους τους γονείς σε Ελλάδα και εξωτερικό το οποίο είναι και ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά σε όλη την γη!!
Πάμε να δούμε παρακάτω και μια ξεχωριστή έκπληξη που επιφύλασσε για εμάς!

“Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ στο οποίο εργάζομαι, όπου και γίνονται πάνω απο 15 διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά, εν μέσω καραντίνας εγώ και οι συνάδελφοι μου φτιάχνουμε βίντεο και τα ανεβάζουμε στο κανάλι μας στο YouTube ΚΔΑΠ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ όπου είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!”

https://youtube.com/channel/UCCilmli2_gOVeXgi_IWdPqQ

Σε λιγότερο απο ένα μήνα καταφέραμε να έχουμε πάνω απο 23.000 προβολές, να ανεβάσουμε πλούσιο υλικό (πάνω απο 60 videos) και να δεχόμαστε πολλά όμορφα μηνύματα γονέων απο Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού για την δουλειά που κάνουμε και τους αρέσει.”

Οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ (που είναι δωρεάν στην Ελλάδα μέσω ΕΣΠΑ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών) είναι

Εργαστήρια Πειραμάτων, Θεατρικής Αγωγής, Ζωγραφικής, Κουκλοθεάτρου, Παραμυθιού, Μουσικής,
Κηπουρικής, Μαγειρικής, Μουσικοκινητικής, Κατασκευών, Animation, Εισαγωγής στις Ξένες Γλώσσες,
Ρομποτικής lego, Παιδικός Κινηματογράφος κ.ά.)

Facebook page ΚΔΑΠ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
https://www.facebook.com/kdap.taxideutes.agrinio

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι εννοιολογικοί περίπατοι της τέχνης του Richard Long

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Richard Long γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το 1945. Σπούδασε από το 1962-1965 στο West of England...

Η απαράμιλλη γλυπτική της παραβατικής ζωής του Τσελίνι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης O Μπενβενούτο Τσελίνι / Benvenuto Cellini, γεννήθηκε το 1500 στη Φλωρεντία. Καλλιτέχνης αργυροχρυσοχόος, γλύπτης, ζωγράφος, σχεδιαστής, στρατιώτης, μουσικός,...

Η Κύπρος του Βασίλη Καρακατσάνη 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη  Ο καταξιωμένος εικαστικός Βασίλης Καρακατσάνης για άλλη μια φορά «προσγειώνεται» στην Κύπρο και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο  «ΤΙΤΑΝΙΑ»...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this