Site icon Artviews

Η έκθεση “Υπερβάσεις” της Βάσως Γιαννακοπούλου στη Marina Keas Gallery

VASSO GIANNAKOPOULOU

Διττά υπερβατική είναι η ενότητα των πρόσφατων έργων της Βάσως Γιαννακοπούλου που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε ατομική της έκθεση στη Marina Keas Gallery.

Η Βάσω Γιαννακοπούλου συνειδητά επιλέγει, από τη μία, τις λαβυρινθώδεις πόλεις ως καταφύγιο της καλλιτεχνικής της δράσης και από την άλλη, τις αόριστες και άγνωστες μορφές, βαδίζοντας από ανακάλυψη σε ανακάλυψη, άλλοτε βιωματική και άλλοτε συναισθηματική.

Στόχος της, μέσα από την ζωγραφική της, η αποκάλυψη της ομορφιάς και η ουσιαστική αξία της ζωής. Ζωγραφίζει πάντα με γρήγορες και ελεγχόμενες χειρονομίες, χωρίς όμως να παραβιάζει τα όρια της ορατής πραγματικότητας.

Δουλεύει ακούραστα με τα ακρυλικά χρώματα αλλά και τη σπάτουλα, με απώτερο σκοπό να εκφράσει την εμπειρία και την αίσθηση της ζωής της, μέσα από τις δυναμικές γραμμές και τον παλμό της κίνησης.

Σε αυτή την εικονιστική της κατάθεση, η μαχητική της θέση σηματοδοτεί την παρουσία της στον χώρο και στο χρόνο και ενεργοποιεί ένα ιδιαίτερο και πλούσιο χρωματικά διάλογο με τον θεατή.

Η έκθεση “Υπερβάσεις” της εικαστικού Vasso Giannakopoulou Art ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 3 Ιουλίου.

Επιμέλεια έκθεσης: Κατερίνα Μαρούλη

Giannakopoulou_artviews

INFO:

Marina Keas Gallery, Βουρκάρι, Κέα

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 20:00.

Πληροφορίες: 22880-22444

Exit mobile version