Νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο “Bohemian Rhapsody”

Νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τον δρόμο προς τη δόξα του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Queen με τον Ράμι Μάλεκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox.

Η ταινία «Bohemian Rhapsody» επικεντρώνεται στην άνοδο του συγκροτήματος στη μουσική βιομηχανία τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά είναι και μία βαθύτερη ματιά στην πολυτάραχη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι.

Η δισκογραφία του συγκροτήματος και ο επαναστατικός τους ήχος, καθώς και η αξέχαστη εμφάνισή τους στο Wembley Arena του Λονδίνου για το Live Aid 1985 συμπεριλαμβάνονται επίσης στο «Bohemian Rhapsody».

Η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στους Queen, στη μουσική τους και στον εξαιρετικό τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος αψήφησε τα στερεότυπα και έσπασε συμβάσεις για να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους διασκεδαστές στον πλανήτη, αναφέρεται στη σύνοψη.

Η ταινία παρακολουθεί τη μετεωρική άνοδο των Queen μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια τους, τις εσωτερικές έριδες, όταν ο τρόπος ζωής του Μέρκιουρι βγήκε εκτός ελέγχου και τη θριαμβευτική τους επανένωση, την παραμονή του Live Aid, όταν ο τραγουδιστής αντιμέτωπος με το AIDS οδήγησε τη μπάντα σε μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ντέξτερ Φλέτσερ.

Τα υπόλοιπα μέλη των Queen υποδύονται ο Τζο Ματσέλο (Τζον Ντίκον), Μπεν Χάρντι (Ρότζερ Τέιλορ) και Γκουίλιμ Λι (Μπράιαν Μέι). Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου.

πηγή: tanea.gr

 

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι εννοιολογικοί περίπατοι της τέχνης του Richard Long

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Richard Long γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το 1945. Σπούδασε από το 1962-1965 στο West of England...

Η απαράμιλλη γλυπτική της παραβατικής ζωής του Τσελίνι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης O Μπενβενούτο Τσελίνι / Benvenuto Cellini, γεννήθηκε το 1500 στη Φλωρεντία. Καλλιτέχνης αργυροχρυσοχόος, γλύπτης, ζωγράφος, σχεδιαστής, στρατιώτης, μουσικός,...

Η Κύπρος του Βασίλη Καρακατσάνη 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη  Ο καταξιωμένος εικαστικός Βασίλης Καρακατσάνης για άλλη μια φορά «προσγειώνεται» στην Κύπρο και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο  «ΤΙΤΑΝΙΑ»...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this