Άννα Πάβλοβα: Η πιο διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα του περασμένου αιώνα

Η Πάβλοβα είναι ένα επιδόρπιο με βάση τη μαρέγκα που πήρε το όνομά του από τη διάσημη αέρινη Ρωσίδα μπαλαρίνα, Άννα Πάβλοβα. Είναι ένα επιδόρπιο με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό που συνήθως γαρνίρεται με φρούτα και κατά προτίμηση με σαντιγί. Ιστορία του γλυκού To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη … Συνεχίστε να διαβάζετε το Άννα Πάβλοβα: Η πιο διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα του περασμένου αιώνα.