Site icon Artviews

Callas Gastro Bar: Ένα όνομα, μια ιστορία

Callas Gastro Bar: Ένα όνομα, μια ιστορία

Γράφει η Christina P. Mallaki

Εμπνευσμένο από την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο του 20ού αιώνα, της οποίας η φωνητική τέχνη και οι ιδιάζουσες υποκριτικές ικανότητες επαινέθηκαν από πλήθος κριτικών, ενώ το οπερατικό κοινό τής χάρισε το προσωνύμιο La Divina «Η Θεϊκή», είναι το νέο Gastro Bar στην Πλάκα!

Στην καρδιά της πόλης, επί της Ανδριανού 3, το Callas Gastro Bar αποτελεί ένα μοναδικό νέο μυστικό! Από το πρωί, με υπέροχες προτάσεις για brunch, έως αργά το βράδυ με απίστευτα cocktail και δελεαστικές γεύσεις, προσφέρει μία εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία από τα χέρια του Chef Θανάση Ζαφειρόπουλου και της συνεργάτιδας του Ντόρις Λαμπροπούλου!

Στον εσωτερικό του χώρο, μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί τον πολιτισμό και την τέχνη απολαμβάνοντας ένα εκπληκτικό δείπνο. Εμείς, ήταν η δεύτερη φορά που το επισκεφτήκαμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σταματήσουμε εκεί!

Το Callas Gastro Bar αποτελεί δημιουργία του επιτυχημένου επιχειρηματικού διδύμου στο χώρο της εστίασης, Jimmy και Billy Σταθοκωστόπουλου. Μια ξεχωριστή άφιξη στην γαστρονομική σκηνή της Αθήνας!

Exit mobile version