Cuisine Bistronomique από τον Geoffrey Rembert στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus

Οι Chef Γιάννης Ντούρος, Βασίλης Μήλιος, Geoffrey Rembert

Ο γνωστός Γάλλος chef Geoffrey Rembert με συνεργασίες στο Tour d’Argent, Le Bristol Paris και στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Jacques Faussat, ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St.George Lycabettus το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη!

Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο δημιούργησαν ένα ελληνογαλλλικό μένου degustation «Some like it HAUTE!» Paris – Athènes.

Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy, casual -fine dining & quality food, στο μενού θα βρείτε γαλλικές γεύσεις (Χτένια St.Jacques στο τηγάνι, πράσα μπρεζέ & αχλάδι) και ελληνικές γεύσεις (Γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο, λεμόνι και μελωμένη ντομάτα) τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά Ελληνικά & Γαλλικά κρασιά.

Το ξενοδοχείο διoργάνωσε μια Ελληνογαλλική βραδιά με την παρουσία του Γάλλου πρέσβυ Patrick Maisonnave, την σύζυγo του Κα. Νάντια Sartawi, την κα. Λίζα Έβερτ, κα. Μαρία Χατζηνάσιου, Pascal Iakovou, κ.Μανάλη του Ελληνογαλλικού επιμελητηρίου, οι πρέσβεις κ.Γιώργος Σαββαϊδης και ο κ. Γεωργούντζος με την συζυγό του Κατερίνα,

Επίσης μια βραδιά γευσιγνωσίας με την Άντα Ηλιοπούλου, την Ειρήνη Νικολοπούλου, την Φαίη Μπέη, τον Στράτο Τζώρτζογλου, τη Σοφία Μαριόλα, τον Σπύρο Πώρο, τον Παντελή Κοντογιάννη κ.α

Info

Το Menu Degustation «Some like it HAUTE!» θα σερβίρετε καθημερινά στο La Suite Lounge

La Suite Lounge
St.George Lycabettus
Κλεομένους 2, Αθήνα 106 75
Πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191