Site icon Artviews

Η Maria Antelman έρχεται στην Crux Galerie για την έκθεση True Believers (Part I)

Maria Αntelman

Στο πλαίσιο της έκθεσης True Believers (Part I) η Crux Galerie υποδέχεται την Maria Αntelman, που θα βρίσκεται στην Αθήνα, ειδικά για την έκθεση, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Η δουλειά της Antelman ασχολείται με τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στο άτομο και πως αυτή συντελεί στη διαμόρφωση μια νέας υβριδικής υποκειμενικότητας. Η Antelman συμμετέχει στην έκθεση True Believers (Part I) με ένα καινούριο βίντεο που φέρει τον τίτλο “Stone People” και με φωτογραφίες που συμπεριλήφθηκαν στην έκθεση “Companion Pieces: New Photography 2020” στο ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης.

Who is Who

Γεννημένη στην Αθήνα το 1971, η Maria Antelman συνδέθηκε με τη γκαλερί Τhe Apartment όπου και παρουσίασε μια σειρά από ατομικές εκθέσεις, ενώ ταυτόχρονα η δουλειά της παρουσιάστηκε σε ατομικές εκθέσεις σε ιδρύματα και μουσεία όπως το Ιδρυμα Ευγενίδη και το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Εχοντας έδρα την Αμερική για πάνω δύο δεκαετίες, η καλλιτέχνης έχει πρόσφατα πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε ιδρύματα όπως το Bemis Art Center of Contemporary Art στη Nebraska και το Visual Arts Centre του Πανεπιστημίου του Τexas στο Austin.

Info

Η έκθεση True Believers (Part I) θα είναι ανοιχτή για το κοινό, παρουσία της καλλιτέχνιδος, την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρες 18.00-21.00.

Crux Galerie
Σέκερη 4, Αθήνα 106 74

Exit mobile version