Site icon Artviews

Κλίμα συγκίνησης στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Οι βραβευθείσες με την Πρόεδρο του Συλλόγου και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη (τ. Υπουργό και μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Alba) Σοφία Μαζαράκη Καλογεροπούλου, Ζέτα Τζιώτη (πρόεδρος του ACG Alumni Association - Historical Chapt 1928) Αλεξάνδρα Πίττα Χαζάπη, Βασίλης Κοντοζαμάνης, Μαίρη Βιδάλη, Dr. Άλκηστις Πρίνου, Dr. Εύη Χριστοφιλοπούλου

 

Ο ιστορικός Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce-Deree) πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν απόφοιτοι, φίλοι, προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του αθλητισμού και Πρόεδροι Ομίλων.

Για την επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απένημαν βραβεία σε πέντε διακεκριμένες απόφοιτες:

Την βράβευση έκανε η πρόεδρος Ζέτα Τζιώτη και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καράμπελας.

η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος με την κυρία Αλέκα Πίττα Χαζάπη

Την βράβευση έκανε ο τ. αντιπρόεδρος Νικόλας Παπαβασιλείου και το μέλος του Δ.Σ Ράνια Γεωργιάδου.

Από τον χώρο του πολιτισμού, ο Σύλλογος βράβευσε την σοπράνο-εικαστικό, Σοφία Μαζαράκη – Καλογεροπούλου και την ηθοποιό, πολιτικό, ποιήτρια και συγγραφέα, Μαίρη Βιδάλη.

Την βράβευση έκανε το παλαιότερο ενεργό μέλος του Προεδρείου και του Συλλόγου, Μπέσσυ Κοτσίρη – Χρυσοστόμου με την πρόεδρο του Συλλόγου.

 

Η κυρία Βιδάλη, με λόγια συγκινητικά, μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια και για τις φιλίες στο σχολείο. Η βράβευση έγινε σε συγκινητικό κλίμα από την πρόεδρο και την Μαίρη Γαϊτανάρου.

Η Dr. Χριστοφιλοπούλου, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (2013–2015).

Για την σταδιοδρομία της κυρίας Χριστοφιλοπούλου μίλησε εκτενώς η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Βίλλυ Μηλιού.

Την βράβευση έκανε η πρόεδρος και η γενική γραμματέας του συλλόγου.

Ο Τέρρυ Μαρσέλλος, η Μπέσσυ Κοτσίρη Χρυσοστόμου, η Πρόεδρος Ζέτα Τζιώτη, η Ράνια Γεωργιάδου, ο Νικόλας Παπαβασιλείου, η Ίρις Μπαλόγλου, Ιωάννα Θεοδώρου και ο Τάκης Χριστοδουλόπουλος
ACG Alumni Association (historical chapter est.1928)
Οι 6 τυχερές της βραδιάς, 6 φλουριά, 6 τυχερές

Στην αρχή της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, καθώς και για την απώλεια της ιατρού-ερευνήτριας, Dr. Χριστίνας Παπαδάκη (PC 88), απόφοιτη Pierce 1988.

Άγη Κασούμη

Παρευρέθηκε και η Άγη Κασούμη, πρωταθλήτρια της σκοποβολής για 40 χρόνια στην Ελλάδα, μεσογειονίκης με 6 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετοχές σε παγκόσμια κύπελλα και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την φίλη της Αριστέα Παναγιωτακοπούλου.

 

Ελευθερία Μπερνιδάκη Αλντους και Ραλφ Άλντους
Exit mobile version