«REDIAL» Θέατρο Άβατον

Η ομάδα "Τhe same Room" παρουσιάζει στο Θέατρο Άβατον για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα την κωμωδία της Ταμάρ Κάμελ

Η πικάντικη κωμωδία της Ταμάρ Κάμελ, «REDIAL», έρχεται στο θέατρο Άβατον, για λίγες παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 19:00.

Την παράσταση παρουσιάζει η ομάδα «The Same Room» και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Τζωρτζ.

Το έργο

Τέσσερις νέες γυναίκες επικοινωνούν τις αγωνίες τους και τις επιθυμίες τους. Βρίσκονται στην μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης, όπου βιώνουν την καθημερινότητά τους με έντονο και περιπετειώδη τρόπο. Περνούν από πολλές στιγμές, την συγκατοίκηση με μια ψυχωτική γάτα, την σχέση με τον παντρεμένο Ντρου, την ακρόαση στο Μπρόντγουεϊ, τον ψυχαναλυτή τους, την συνομιλία με την μητέρα τους και την εξομολόγησή τους στο πιο καλό τους φίλο…..

Μοντέρνες, έξυπνες, δραματικές και συναισθηματικές, βρίσκουν τον τρόπο να χαμογελάσουν και να βρουν την ευτυχία τους.

Η υπόθεση

Η Ντομινίκ πασχίζει να βρει μια δουλειά στο Μπρόντγουεϊ ενώ η Κάσσι κερδίζει πολλά χρήματα σε μια χρηματοοικονομική εταιρεία στο Μανχάταν. Η Τζιλ, αν και ηθοποιός εν δράση, θέλει να έχει μια καλύτερη ζωή και να απελευθερωθεί από την κατάσταση της ανοχής και της μιζέριας των ηθοποιών του Μεγάλου Μήλου (Big Apple). Η Τάλια, ο βράχος της παρέας, οργανώνει μια συνάντηση για καταφέρουν να επικοινωνήσουν και πάλι ως φίλες. Όλες επικοινωνούν με τα τηλέφωνά τους, τα οποία χτυπούν ασταμάτητα. Θα συνεχίσουν να σπαταλούν την ενέργειά τους μέσα από τα τηλέφωνα ή θα επιλέξουν να βρεθούν και να ξανανιώσουν την ανθρώπινη σχέση, η οποία αλλοτριώνεται μέσα στη ζωή μεγαλούπολης;

Σκηνοθετικό σημείωμα

Η Ταμάρ Κάμελ έχει δημιουργήσει μια ιστορία τόσο πολύπλοκη και σύνθετη που χρειάστηκε αρκετός χρόνος για την αποτύπωσή της στη σκηνή. Ο ρυθμός της γραφής της είναι γρήγορος και δίνει στο έργο μια κινηματογραφική διάσταση και ατμόσφαιρα.

Οι ιστορίες των τεσσάρων νέων γυναικών είναι σύγχρονες και το δίχως άλλο ενδιαφέρουσες. Μιλούν μεταξύ τους με κώδικες που κατανοούν μόνο εκείνες. Οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερες και εκρηκτικές. Ζητούν, παίρνουν, σοκάρουν μα και ξαφνιάζουν τον θεατή με την φυσικότητα και την καθαρότητα που εκφράζουν τα ζητήματά τους.

Όλες έξυπνες, φοβισμένες, τολμηρές και ανθρώπινες. Καρέ του άσου.

Όλγα Τζωρτζ

ΠΑΙΖΟΥΝ

Τάλια: Αθηνά Χατζηαθανασίου

Ντομινίκ: Μυρτώ Παπά

Κάσσι: Ελεάννα Χρυσανθοπούλου

Τζιλ: Φανή Κουλούρη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αιμιλία Μανιατάκη

Σκηνοθεσία-Σκηνικά- Μουσική:Όλγα Τζωρτζ

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Φωτογραφίες: Νεκταρία Δασκαλάκη

Πνευματικά Δικαιώματα: Ταμαρ Κάμελ

Δικαιώματα μετάφρασης: Όλγα Τζωρτζ

Επικοινωνία- Δημόσιες σχέσεις: Γιώτα Δημητριάδη

Διάρκεια: 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Facebookpage: https://www.facebook.com/events/625277284553917/

info παράστασης

Παραστάσεις: Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019 Κάθε Κυριακή

Έναρξη παράστασης: 19:00

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Τιμή εισιτηρίου: 15 €, 12 € μειωμένο

Προπώληση μέσω viva.gr https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-avaton/redial/

Θέατρο Άβατον: Ευπατριδών 3, Γκάζι

Τηλ.: 210.341.2689