Τα Ancho γιορτάζουν τα 9α τους γενέθλια!

Στις 19/12, την επίσημη ημέρα των γενεθλίων του Ancho, σε όλα τα καταστήματα πλήν αυτού του αεροδρομίου, θα δίνονται free burritos τις ώρες 18:30 - 20:00.

Τα Ancho γιορτάζουν τα 9α τους γενέθλια και 2 ολοκαίνουρια openings στο The Mall Athens και στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Εννιά χρόνια ζωής και 4 επιτυχημένα καταστήματα σε Αθήνα, Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα μετρά επίσημα το Ancho. Το καινοτόμο, για τα ελληνικά δεδομένα, fast casual food spot με το χαρακτηριστικό Do It Yourself concept μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια αγαπημένες γεύσεις, φτιαγμένες πάντα με φρεσκάδα και πρωτοτυπία. Στα πλαίσια του εορτασμού των εννέα χρόνων στις 19/12, επίσημη ημέρα των γενεθλίων του Ancho, σε όλα τα καταστήματα πλήν αυτού του αεροδρομίου, θα δίνονται free burritos τις ώρες 18:30 – 20:00.

Δεν είναι όμως τα 9 χρόνια λειτουργίας ο μόνος λόγος για να γιορτάζουν τα Ancho, καθώς δύο ολοκαίνουργια καταστήματα ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους. Πλέον τόσο οι επισκέπτες του The Mall Athens όσο και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της γευστικής εμπειρίας Ancho – Τhe new Μex-perience – η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το πιάτο τους όπως ακριβώς το θέλουν, επιλέγοντας τη βάση, τη γέμιση, τις salsas και sides εμπνευσμένα από την αυθεντική κουζίνα του Μεξικό. Mild ή spicy, χοιρινό, μοσχάρι ή κοτόπουλο, vegetarian ή vegan, η επιλογή είναι δική τους! Απολαμβάνουμε λοιπόν λαχταριστά burritos, tacos, quesadillas, burrito bowls και σαλάτες προσθέτοντας τη γέμιση που επιθυμούμε όπως chili con carne, μοσχάρι barbacoa, χοιρινό carnitas για ένα ξεχωριστό γευστικό kick.

 

Όσο για τα sides, τα ολόφρεσκα, τραγανά tortilla chips με συνοδεία όποιας salsa ή extra dip υπάρχει στο μενού, είναι τα απόλυτα must. Για όποιον αγαπά τις spicy γεύσεις, οι salsas που προτείνει το Ancho ξεκινούν από την ήπια ένταση του Pico De Gallo και κορυφώνονται με την “επικίνδυνα καυτερή” Ghost Pepper φτιαγμένη από Bhut Jolokia peppers.

Για τους πιστούς των Ancho τα signature dishes φιγουράρουν και στους καταλόγους των νέων καταστημάτων, με κλασικές επιλογές ανάμεσά τους, όπως Cali Burrito, Tejano Tacos και Chili Chivichangas. Συνοδεύουμε το φαγητό μας με frozen margaritas ή μεξικάνικες μπύρες και δεν παραλείπουμε τα λαχταριστά churros, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, έτοιμα να βουτηχτούν σε ελαφρώς spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche. Χρόνια πολλά Ancho!

 

 

Ancho
Αθήνα
Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Μαρούσι | The Mall Athens
Aνδρέα Παπανδρέου 35, 15122
Κηφισιά
Κασσαβέτη 9 | 14562 | 211 1831882
Χαλάνδρι
Κολοκοτρώνη & Γρηγορίου Γυφτοπούλου 9 | 15233 | 210 6801097
Γλυφάδα

Γιαννιτσοπούλου 3 | 16674 | 216 8001887
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος
Αττική Οδός, Σπάτα -Αρτέμιδα, 190 04

Web: https://www.ancho.gr/
FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Greek Brand New: Η ελληνική δημιουργία επανασυστήνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Δέκα χρόνια συμπληρώνει ο θεσμός Greek Brand New και τα γιορτάζει με μια μεγάλη, επετειακή έκθεση από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12...

Sebastian Delen: Επέτειος δέκα ετών για την Villa Αφαία στην Αίγινα

Συνέντευξη- Ρεπορτάζ: Ζέτα Τζιώτη Η πρόσφατη επίσκεψή μας στο ρομαντικό νησί της Αίγινας, και πιο συγκεκριμένα, στη Βίλλα Αφαία του Σεμπαστιάν Ντελέν (Sebastian Delen) συνδύασε...

Αυθεντικές όψεις της Μονμάρτης από τον Μορίς Ουτριλό

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης.  Ο Μορίς Ουτριλό / Maurice Utrillo γεννήθηκε το 1883 στην Μονμάρτρη του Παρισιού. Ήταν ο γιος της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this