Εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Μάγδας Αποστόλου «Σπουδή στη Σιωπή»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στη γκαλερί Αργώ τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Μάγδας Αποστόλου «Σπουδή στη Σιωπή», η οποία συνεχίζεται μέχρι τις 04 Δεκεμβρίου, όπου και θα ολοκληρωθεί με μια προσωπική ξενάγηση από την ιστορικό τέχνης Λουίζα Καραπιδάκη, η οποία έχει προλογίσει και την έκθεση.
Σας περιμένουμε παρέα με την ζωγράφο κι ένα κρασάκι στις 12:00 για μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στους χώρους μας ανάμεσα στα υπέροχα έργα της Μάγδας Αποστόλου. Η γκαλερί θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15:00.

Περιηγηθείτε στο Virtual Tour 360 μοιρών της έκθεσης:

https://virtualplan.org/APOSTOLOU-ARGOGALLERY/index.htm

Παρουσιάζονται όλα τα έργα, το κείμενο της εκθέσεως από την ιστορικό τέχνης Λουίζα Καραπιδάκη (στα ελληνικά και αγγλικά), σύντομο βιογραφικό της καλλιτέχνιδος, καθώς κι ένα μικρό ηχητικό εισαγωγικό από την ίδια για την έκθεσή της αυτή.

Επίσης ένα υπέροχα φτιαγμένο βίντεο από τον Γιάννη Τσάτσιο μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα της έκθεσης “Σπουδή στη Σιωπή”…:

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Άρτεμις Ποταμιάνου: Οι συνθήκες επιλογών της γυναικείας υπόστασης ανά τους αιώνες…συνθήκες ελευθερίας ή ανελευθερίας;

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη Η εικαστικός- επιμελήτρια Άρτεμις Ποταμιάνου στο πλαίσιο μιας εικαστικής τριλογίας που συνεχίζεται ως ανοιχτός διάλογος στο χρόνο και θέτει σημαντικά αξιακά...

Λιζέτα Βασιλειάδη: Τέχνη…κραυγή απόγνωσης

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη Η Λιζέτα Βασιλειάδη παρουσιάζει αυτές τις μέρες τη νέα της δουλειά στην Γκαλερί Αργώ στην Αθήνα με τίτλο «Απόδραση».  Την...

Τέχνη – ερωτισμός – οικολογία, έκθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Η έκθεση Τέχνη, Ερωτισμός, Οικολογία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου 2024, στα πλαίσια διεθνούς διημερίδας φιλοσοφίας, ιστορίας της τέχνης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this