Η νέα γενιά καλλιτεχνών στην MarinaKeas Gallery στη Τζιά

New Generation, η Νέα Γενιά Καλλιτεχνών οι απόφοιτοι που παρουσιάστηκαν φέτος στην ΑΣΚΤ, το πιο ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής, που ενδυναμώνει ουσιαστικά την ανήσυχη και διαρκώς σε κίνηση Ελληνική εικαστική σκηνή εκθέτουν αυτές τις μέρες στην Τζιά.

Χρώμα και τόπος, φύση και τρόπος, πινελιά και ύφος, ένταση και ύφεση, λυρισμός και αδρότητα, χρονικότητα και ψυχολογική διάθεση λειτουργούν στα έργα των νέων μας καλλιτεχνών και μετατρέπονται σε μουσικές δονήσεις και επενεργούσες ακολουθίες.

MARINAKEAS Gallery

Η Δήμητρα και ο Βασίλης, ο Πρόδρομος και η Μαρία, η Κατερίνα και ο Αγγελος χειρονομούν πάνω στα έργα τους μεταφέροντας αμφίσημα μηνύματα και ακαταμάχητες προσδοκίες, απορίες και ερωτηματικά. Αναμονή σε πείσμα της εξορθολογικής ταχύτητας της καθημρινότητάς μας.

Στην έκθεση με νέους δημιουργούς που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη MARINAKEASGALLERY, παίρνουν μέρος οι Βασίλης Γκούμας, Αγγελος Σχίζας, Κατερίνα Σάρρα, Μαρία Τσινιά, Δήμητρα Φατούρου και Πρόδρομος Χαραλαμπίδης.

MARINAKEAS Gallery

Info Έκθεσης

New Generation

MARINAKEASGALLERY – Βουρκάρι Κέα

Διάρκεια εκθεσης: 5 έως 24 Ιουλίου 2019

Eπιμέλεια έκθεσης: Κατερίνα Μαρούλη

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

«Η δημιουργία είναι επικοινωνία»: Η εικαστικός και γλύπτρια Γεωργία Μπλιάτσου μιλά στο Artviews

Συνέντευξη στη Μαρία Δήμου Συναντήσαμε την εικαστικό και γλύπτρια Γεωργία Μπλιάτσου, η οποία με ανοιξιάτικη διάθεση μας υποδέχτηκε στην «αγκαλιά» του εργαστηρίου της και μας...

Αγνή Χρονοπούλου: Οι φωτογραφίες μου, εμπεριέχουν πολλαπλές αναγνώσεις

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη Η Αγνή Χρονοπούλου είναι μία καλλιτέχνιδα που καθ ‘όλη την διάρκεια της εικαστικής της πορείας, έχει χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά εκφραστικά μέσα...

“Δίψα” μια παράσταση όαση ερεθισμάτων

Γράφει η Μαρία Τριγώνη Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης Δίψα της ομάδας Όχι παίζουμε / Urban Dig project στο θέατρο Φούρνος, μιας όασης οπτικό ακουστικών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this