Η “Πόλη” της Λούλας Αναγνωστάκη στο Θέατρο Αλκμήνη

Η πρεμιέρα της παράστασης "Η Πόλη" της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Νίκου Γεωργάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:45, στο Θέατρο Αλκμήνη.

«Η Πόλη» της Λούλας Αναγνωστάκη, ένα έργο επηρεασμένο από τη μετεμφυλιακή ατμόσφαιρα του 1960, μιλάει προφητικά για μια πόλη, που νοσεί.

Ανέβηκε πρώτη φορά από τον Κάρολο Κουν το 1965. Παρουσιάζεται σε μια νέα εκδοχή από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Νίκο Γεωργάκη.

Οι ήρωες της «Πόλης» ο Κίμων, η Ελισάβετ και ο φωτογράφος είναι πρόσωπα καθημερινά, έστω κι αν φαινομενικά οδεύουν σε ένα μη καθημερινό κόσμο. Αποβάλλουν την ασφυκτική πραγματικότητα, που τους περιβάλλει, για να μπορούν να μιλούν για ανθρώπους και πράγματα, που αγαπούν.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γεωργάκης, Φιλίππα Ταμπάρη, Στέλιος Γεράνης

Σκηνοθεσία: Νίκος Γεωργάκης

Σκηνογραφία: Σοφία Λεγάτου

INFO:

Η πρεμιέρα της παράστασης “Η Πόλη” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Ώρα:19:45

Διάρκεια παράστασης: 75΄ (χωρίς διάλειμμα)

Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Γκάζι

Τηλ. επικοινωνίας: 210-3428650

Επικοινωνία:

Μαργαρίτα Δρούτσα email: [email protected]

Δημήτρης Κουκάς email: [email protected]

 

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύγχρονες εικαστικές προσεγγίσεις για τον Λόρδο Βύρωνα

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Στην κοσμοϊστορική συγκυρία της εξεγερμένης Ελλάδας του 1821 υπήρξε πολύτιμη η συμβολή κορυφαίων προσωπικοτήτων του πνευματικού κόσμου,...

Κάτια Βαρβάκη: Η Τέχνη είναι σαν το ξέφρενο φτερούγισμα μιας λιβελούλας 

Στις μέρες μας, που έννοια της Τέχνης έχει προσαρμοστεί στην ευρύτητα των δυνατοτήτων των ψηφιακών μέσων, η Κάτια Βαρβάκη, με σπουδές ζωγραφικής στην Ανωτάτη...

To Kallichoron Art Boutique Hotel της Αστυπάλαιας γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αυτά τα 10 χρόνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this