Νοέμβρης ιδεών, εικαστικών εκδόσεων και εκδηλώσεων από τον Κώστα Ευαγγελάτο

Ξεκίνησαν με επιτυχία τα art weekends στο Art Studio Est-La Chambre.

Με την παρουσία εικαστικών καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος ξεκίνησαν τα ετήσια ART WEEKENDS του Κώστα Ευαγγελάτου στο Art Studio EST- La Chambre.

O ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος ανακοίνωσε το νέο εκθεσιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές παρουσιάσεις ζωγραφικών και γλυπτικών έργων, εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας καθώς και ντοκουμέντα από εικαστικές περφόρμανς.

Κώστας Ευαγγελάτος, Ζέτα Τζιώτη, Ντάνι Μαρτζώκας

Ήδη κυκλοφόρησε επετειακό έντυπο με αναλυτικό κείμενο του γνωστού ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά με τίτλο: Performance του Κώστα Ευαγγελάτου Art-Est (1978-2021).

Κυκλοφορεί επίσης η συγκεντρωτική ποιητική συλλογή Κώστας Ευαγγελάτος “Εγκάρσια Ρήματα”, εκδόσεις ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ, Αθήνα 2021, που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ενώ πρόκειται να γίνει παρουσίαση του υπό έκδοση εικαστικού ημερολόγιου / Art calendar 2022, με τίτλο “Συμβολικές Μορφές” Art-Est.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ COSTAS PERFORMANCE, photo ΤΑΚΗ ΒΕΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το νέο Ημερολόγιο, με αφορμή την μεγάλη επέτειο των 200 Χρόνων από την Επανάσταση του 1821 περιλαμβάνει χαρακτηριστικές αφιερωματικές συνθέσεις, που εκτέθηκαν στην έκθεση του καλλιτέχνη και των συνεργατών του στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa “Ροδόπη” στο Αργοστόλι και στις ομαδικές εκθέσεις που διοργάνωσε στην Πάτρα και την Αθήνα το ΕΕΤΕ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΕΧΝΗΣ, Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ART-EST

Info

Art Studio Est-La Chambre
Πρατινού 87 και Αντήνορος
(Πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 11.30 -16.00
(Απαραίτητη προσυνεννόηση και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας)

210 7294259, 6944621286

www.artnewsfonest.blogspot.com

ART STUDIO EST
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης από τη VERGOS Auctions  

Με τη Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μμ σηματοδοτείται δυναμικά η έναρξη της νέας σεζόν...

‘’Θέλω να σου κρατάω το χέρι’’ του Τάσου Ιορδανίδη στο Θέατρο Άλφα με τους Θάλεια Ματίκα και Τάσο Ιορδανίδη

Γράφει η Αιμιλία Φλώρου (Not a review…just my point of view) Το έργο του Τάσου Ιορδανίδη σε σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα ‘’Ι want to hold your...

Οι εξαϋλωμένες, οστέινες και επιμήκεις φιγούρες του Τζιακομέτι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, Λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης Ο Ελβετός γλύπτης και ζωγράφος Αλμπέρτο Τζιακομέτι / Alberto Giacometti γεννήθηκε το 1901 στην κοιλάδα του Borgonovo....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this