Νοέμβρης ιδεών, εικαστικών εκδόσεων και εκδηλώσεων από τον Κώστα Ευαγγελάτο

Ξεκίνησαν με επιτυχία τα art weekends στο Art Studio Est-La Chambre.

Με την παρουσία εικαστικών καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος ξεκίνησαν τα ετήσια ART WEEKENDS του Κώστα Ευαγγελάτου στο Art Studio EST- La Chambre.

O ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος ανακοίνωσε το νέο εκθεσιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές παρουσιάσεις ζωγραφικών και γλυπτικών έργων, εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας καθώς και ντοκουμέντα από εικαστικές περφόρμανς.

Κώστας Ευαγγελάτος, Ζέτα Τζιώτη, Ντάνι Μαρτζώκας

Ήδη κυκλοφόρησε επετειακό έντυπο με αναλυτικό κείμενο του γνωστού ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά με τίτλο: Performance του Κώστα Ευαγγελάτου Art-Est (1978-2021).

Κυκλοφορεί επίσης η συγκεντρωτική ποιητική συλλογή Κώστας Ευαγγελάτος “Εγκάρσια Ρήματα”, εκδόσεις ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ, Αθήνα 2021, που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ενώ πρόκειται να γίνει παρουσίαση του υπό έκδοση εικαστικού ημερολόγιου / Art calendar 2022, με τίτλο “Συμβολικές Μορφές” Art-Est.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ COSTAS PERFORMANCE, photo ΤΑΚΗ ΒΕΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το νέο Ημερολόγιο, με αφορμή την μεγάλη επέτειο των 200 Χρόνων από την Επανάσταση του 1821 περιλαμβάνει χαρακτηριστικές αφιερωματικές συνθέσεις, που εκτέθηκαν στην έκθεση του καλλιτέχνη και των συνεργατών του στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa “Ροδόπη” στο Αργοστόλι και στις ομαδικές εκθέσεις που διοργάνωσε στην Πάτρα και την Αθήνα το ΕΕΤΕ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΕΧΝΗΣ, Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ART-EST

Info

Art Studio Est-La Chambre
Πρατινού 87 και Αντήνορος
(Πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 11.30 -16.00
(Απαραίτητη προσυνεννόηση και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας)

210 7294259, 6944621286

www.artnewsfonest.blogspot.com

ART STUDIO EST
Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τα δωρικά χαρακτικά σύμβολα ζωής της Βάσως Κατράκη

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Η Βάσω Κατράκη γεννήθηκε το 1914 στο Αιτωλικό. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ με καθηγητές τον Κωνσταντίνο Παρθένη στη...

Λίλα Κουφοπούλου: “Θέλω να αποτυπώνω στον καμβά το θετικό συναίσθημα που αισθάνομαι” 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Η Λίλα Κουφοπούλου είναι μια εικαστικός που ξεκίνησε από τον χώρο των επιχειρήσεων. Στην προσπάθεια της για αυτοβελτίωση και ενδοσκόπηση, εγκατέλειψε...

Απόστολος Γιαγιάννος: “Η τέχνη είναι αφέντρα με βούρδουλα” 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη H Sianti Gallery θέλοντας να τιμήσει τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Απόστολο Γιαγιάννο για τα 50 ενεργά και επιτυχημένα χρόνια της καριέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this