Ο Αντρέας Κouρούπος στην ταινία μικρού μήκους “Χειραψία-Handshake” της Κατερίνας Σιγάλα.

Ανδρέα, πρωταγωνιστείτε στη δεύτερη κοινωνική ταινία μικρού μήκους “Χειραψία-Handshake” της Κατερίνας Σιγάλα.

Συνέντευξη η Vasia Bresta
Επιμέλεια κειμένου Vasia Bresta

-Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

-Η Κατερίνα είναι ένας ταλαντούχος και υπέροχος άνθρωπος..
Δεν θα μπορούσα να πω όχι στην Κατερίνα γιατί δεν μπορείς να της πεις και όχι! Την ευχαριστώ πολυ που με επέλεξε και με πήγε σε αυτό το ταξιδι. Είχαμε γνωριστεί σε ένα θεατρικό της έργο που είχα πάει να το παρακολουθήσω και έτσι έγινε η πρόταση.
-Ποια σκηνή κατά τη δική σας γνώμη σας εμπνέει περισσότερο;
Βασικά δεν μπορω να ξεχωρίσω κάποια σκηνή γιατί όλη η ταινία είναι απόλυτα εμπνευσμένη από την εποχή του σήμερα και με εκφράζει. Αλλά επειδή πρέπει να επιλέξω επιλέγω την 13η σκηνή. Δίνει δύναμη σε όλους τους πληγέντες ανα τον κόσμο.

-Πιστεύετε ότι όντως η χειραψία στις μέρες μας έγινε τυπική και απρόσωπη;

Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τι θα πει ευγενεια, ταπεινότητα και αυθεντικότητα. Μάθαμε να ζούμε με αυτό και να ανεχόμαστε συμπεριφορές. Όμως αυτό πρέπει να σταματήσει، Έτσι λοιπόν με ολα αυτα η χειραψια πλεον, έχει γίνει τυπική και απρόσωπη. Εκτός βέβαια από σπάνιες περιπτώσεις.

-Θεωρείτε ότι η Ελλάδα στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες;

Επιβάλλεται η Ελλάδα να στηρίζει τα παιδιά της και ο καθένας μας να ακολουθεί τα όνειρά του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω ότι μας στηρίζει ο γιατί δεν το θέλει αλλά λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Σίγουρα ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις πράγματα αλλά θέλει πάρα πολλή υπομονή.

Βασικά δουλεύω σε χώρους εστίασης ως σερβιτορος. Μαρέσει να είμαι καλός σε ό,τι κάνω και να δουλεύω πάνω σε αυτό και ας μη μ’ αρέσει 100 τοις 100. Αγαπώ το χώρο του θεάτρου και θέλω να βρίσκομαι μέσα σ’ αυτόν.

-Ποιο είναι το μεγάλο σας όνειρο;

-Να κάνω ένα δικό μου εστιατόριο και παράλληλα να μπορώ να βρίσκομαι στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

-Τι θα λέγατε σ’έναν ηθοποιό που ξεκινάει τώρα τ’όνειρο του;

-Να το υποστηρίζει μέχρι τέλους και να το κυνηγά συνεχώς. Θέλει υπομονή, κουράγιο και σκληρή δουλειά. Τα βήματα πρέπει να γίνονται ένα, ένα, αργά και σταθερά. Μόλις φτάσει ένα στόχο αμέσως να θέσει, έναν άλλον μεγαλύτερο.

Share this
Tags
Vasia Bresta
Vasia Bresta
Author, Dj, Artist and owner - c.o worker at Da Hoxxs.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βρεθήκαμε στο 5ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού

Γράφει η Μαρία Τριγώνη. Το 5ο Φεστιβάλ σύγχρονου χορού “compartments dance project” ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία και το artviews.gr δεν μπορούσε παρά να ήταν...

Λιουντμίλα Κοντόπουλου: Η Τέχνη γεφυρώνει πολιτισμούς

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη Η Λιουντμίλα Κοντόπουλου είναι εικαστικός, κεραμίστρια και σχεδιάστρια και δημιουργός κοσμημάτων. Θαυμάσαμε την ξεχωριστή δουλειά της στην έκθεση στο Μέγαρο Δουκίσσης...

Έρχεται το Hobby Festival 2022

Το Hobby Festival, το μοναδικό event για όλες τις ερασιτεχνικές ασχολίες και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this