Ο Σάββας Γεωργιάδης στη Τζιά στην MarinaKeasGallery

Σάββας Γεωργιάδης

Οι εικόνες του Σάββα Γεωργιάδη εντυπώνονται ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Τον παρακολουθούμε χρόνια τώρα στις εμφανίσεις του στην Αίθουσα τέχνης Αθηνών αλλά και τον τελευταίο καιρό στον Ευριπίδη όταν με το ταλέντο του μας χάρησε τα ιδιαίτερα πορτρέτα του. Συνεχίζει φέτος στην MarinaKeasGallery στη Τζιά με τα ρεαλιστικά πορτρέτα του και μας προτείνει πρωτότυπα αλλά και αποκαλυπτικά να τον ακολουθήσουμε στην αναζήτησή του.

Σάββας Γεωργιάδης

Μέσα από το βλέμμα και την ζωγραφική του Σάββα Γεωργιάδη με τεχνική αρτιότητα κάθε φορά μας αποκαλύπτει νέα όμορφα κορίτσια με κρουστό ροδαλό δέρμα. Ταυτόχρονα τολμάει να μεταφράσει ζωγραφικά με οπτική αληθοφάνεια ανθρώπους που μας σημάδεψαν εδώ στο νησί της Τζιας. Μας αποκαλύπτει με τα ζωντανά χρώματά του την γοητεία τους αλλά και το υπερτονισμένο λαμπερό τους βλέμμα και μας ξεκλειδώνει την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους. Μια αδιόρατη επίσης αλλά και διαπεραστική ματιά του κάθε ενός σφραγίζει τόσο τα όμορφα νεανικά προσωπα όσο και τα ρεαλιστικά πορτραίτα των προσώπων του νησιού μας.

Τα έργα του Σάββα εκφράζουν σεβασμό αγάπη και θαυμασμό αλλά υποδηλώνουν και μια σφοδρή ανάγκη επικοινωνίας με τον θεατή τόσο που γίνονται παντοτινοί φίλοι του εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία να περάσουν στην αιωνιότητα.

Σάββας Γεωργιάδης

Η έκθεση στην MARINAKEASGALLERY με θέμα ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΑ εγκαινιάζεται στις 13 Αυγούστου 2018 στις 21.00

Η έκθεση θα διαρκέσει από 13 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου.