30 Έλληνες Instagramers ανακαλύπτουν, φωτογραφίζουν και προβάλλουν τη Σκόπελο!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, γεμάτοι μοναδικές αναμνήσεις και εκατοντάδες φωτογραφίες αναχώρησαν στις 11 Ιουλίου από τη Σκόπελο 30 από τους πλέον δραστήριους Έλληνες Instagramers. Οι φωτογράφοι, μέλη της βραβευμένης κοινότητας Ελλήνων Instagramers: «Greek Instagramers Events» προσκλήθηκαν από τον Δήμο Σκοπέλου και την Επιτροπή Τουρισμού για να γνωρίσουν το υπέροχο νησί, να ανακαλύψουν τις ξεχωριστές ομορφιές του και να τις απαθανατίσουν στον φωτογραφικό τους φακό στο πλαίσιο του ταξιδιωτικού project #My_Skopelos.

Μέσα από ένα γεμάτο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Ιωάννα Ευσταθίου, η πολυπληθής αποστολή ξεναγήθηκε και φωτογράφισε τους γραφικούς οικισμούς, τη Χώρα της Σκοπέλου, τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, αποτύπωσε το πλούσιο τουριστικό «προϊόν» με τα μονοπάτια, τα μοναστήρια και την αρχιτεκτονική του νησιού, έζησε στιγμές Mamma Mia και απόλαυσε τη μοναδική Σκοπελίτικη γαστρονομία. Οι φωτογράφοι ανακάλυψαν στη Σκόπελο ένα νησί απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους, ένα στολίδι του Αιγαίου που διατηρεί αναλλοίωτα τα υπέροχα χρώματα της χώρας μας.

Η φωτογραφική αυτή δράση αποτελεί «επένδυση» για την προβολή του προορισμού. Με σύμμαχο την φωτογραφία και τα κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, TikTok), μαγευτικές εικόνες της Σκοπέλου, όπως τις αποτύπωσαν οι Instagramers, θα «ταξιδεύουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα λαμβάνουν χιλιάδες προβολές αναδεικνύοντας το νησί σε διεθνές επίπεδο, προσελκύοντας πιθανούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού αποδίδουν τα εύσημα στους επαγγελματίες του νησιού που συνέβαλλαν στην υλοποίηση της αξιόλογης αυτής δράσης μέσα από πλήθος παροχών και ευχαριστούν θερμά τους επικεφαλείς της κοινότητας «Greek Instagramers Events» Έλλη Αγιαννίδη και Γιώργο Βέργαδο για την άριστη συνεργασία. Με την σειρά της η ομάδα «Greek Instagramers Events» ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σκοπέλου για την πρόσκληση, την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση καθώς επίσης τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις και τους κατοίκους του νησιού που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή και χάρισαν στα μέλη της ομάδας μοναδικές στιγμές στο υπέροχο αυτό νησί.

Το project «#My_Skopelos» αποτελεί μέρος των φωτογραφικών δράσεων της ομάδας Greek Instagramers Events που στόχο έχουν την ανάδειξη Ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media. Η ομάδα βραβεύτηκε με Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Content Marketing Strategy, για το αντίστοιχο Project #My_Andros.

Κ.Κ.