Με χαρά και συγκίνηση, η γκαλερί ΑΛΜΑ παρουσιάζει έκθεση εις μνήμην του Παύλου Σάμιου στην Τήνο.

“Πέρυσι τέτοια εποχή, στον παραδοσιακό οικισμό του Τριαντάρου της Τήνου, είχε προγραμματιστεί έκθεση του αγαπημένου μας Παύλου Σάμιου με πρωτοβουλία της γκαλερί ΑΛΜΑ και των ιδιοκτητών της εξοχικής κατοικίας “A Touch of New – Ασπάλαθος.”

Λόγω πανδημίας η έκθεση, την οποία ήθελε πολύ να πραγματοποιήσει ο Παύλος, δυστυχώς ματαιώθηκε.

Φέτος, ο “μαγικός” αυτός ζωγράφος δεν είναι πια κοντά μας. Έχασε την μάχη της ζωής και φτερούγισε για άλλους κόσμους. Με την αγαπητή φίλη Μαρία Αλμπάνη αποφασίσαμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία του και να οργανώσουμε αυτήν την έκθεση στη μνήμη του, με χαρακτηριστικά έργα από διαφορετικές περιόδους της πορείας του.

Στον οικισμό Τριαντάρου της Τήνου λοιπόν, σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο, θα σας περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι να επισκεφθείτε την έκθεση του Παύλου Σάμιου.

Η Μαρία Αλμπάνη υπήρξε αγαπημένη φίλη του Παύλου και γι’ αυτό είναι εύκολο για μένα να δεχθώ αυτήν την γενναιόδωρη πρόσκληση.

Η παρουσία του Παύλου Σάμιου στον εικαστικό χώρο δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει. Είναι τιμή μου και συγκίνηση να μπορώ μαζί με την συμπαράσταση και βοήθεια των συνεργατών και φίλων του Παύλου να τιμώ το έργο του με συνέπεια και όσο πιο πιστά μπορώ.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένουμε με αγάπη.”

Μαρία Ξανθάκου

Info

Εγκαίνια
Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Ιουλίου, 18:30 – 22:00

A Touch of New – Ασπάλαθος
Τριαντάρος, Τήνος

Διάρκεια έκθεσης
Παρασκεύη 23 Ιουλίου έως Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ωράριο λειτουργίας
Καθημερινά 18:30 – 21:30