Από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου ξεκίνησε η έκθεση των έργων της Virtual Art Athina 2021 που αποτελούν μέρος της συνολικής διοργάνωσης. Φιλότεχνοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να δουν από κοντά τα έργα, στο χώρο της Gallery Art Prisma αλλά και να επισκεφθούν και το ηλεκτρονικό περίπτερο.

Η Gallery Art Prisma παρουσιάζει ιδιαίτερα έργα ζωγραφικής με δυναμική αλλά και με πολλούς σύγχρονους προβληματισμούς, μια σύγχρονη εικαστική συνομιλία που ξεκινάει από τον ρεαλισμό εως την αφαίρεση. Το φιλότεχνο κοινό θα περιηγηθεί και θα ανακαλύψει την εικαστική ταυτότητα του κάθε καλλιτέχνη, θα αφουγκραστεί τις ανησυχίες του για το περιβάλλον, για την φθορά της φύσης, αλλά και για την ομορφιά της. Αλλά θα περιηγηθεί και σε εξπρεσιονιστικές φιγούρες όπου το φως τρυπάει τα σωθικά και τον αμφιβληστροειδή του ματιού του καλλιτέχνη, ενώ φιγούρες με έντονη χρωματική παλέτα δίνουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και αύρα στην έκθεση.

Συνέπεια, ποιότητα, ρομαντισμό, πάθος, νοσταλγία σε αφηρημένες συνθέσεις που επιβάλλονται με την ένταση, και την πυκνότητα των χρωματικών σχηματισμών, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον στοχαστικό εικαστικό αποτέλεσμα.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες

ΛΙΛΑ ΠΑΠΟΥΛΑ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΣ–ΜΑΡΙΤΑΣΑ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗ–ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ–ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕΖΕΝΙΑ–ΒΑΣΩ ΠΟΥΡΙΔΟΥ–ΑΘΗΝΑ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕΖΕΝΙΑ ”ΑΝΕΜΕΛΙΑ”

Info

Διάρκεια Έκθεσης
Έως την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:30 –15:00 & 18:00 –21:00
Τετάρτη, Σάββατο 10:30 –15:00

Gallery Art Prisma
Κουντουριώτου 187, Πειραιάς
210 4296790
www.galleryartprisma.gr, artprisma1957@gmail.com

ΒΑΣΩ ΠΟΥΡΙΔΟΥ ”ΕΑΤ YOUR FOOD”