Κατάμεστο το Δημαρχείο Κηφισιάς από τη μουσικοθεατρική παράσταση “Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα” του Costantino Salis

Το μυθιστόρημα "Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα" του Costantino Salis, εκδόσεις Αγγελάκη, μεταφέρεται στο Θέατρο.

Μάγεψε το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς, η μουσικοθεατρική παράσταση “Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα” του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis, που έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή.

Τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος “Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα” έχει κάνει ο ίδιος ο συγγραφέας και η σκηνοθεσία είναι του Τζαννέτου Κομηνέα. Πρόκειται για ένα ερωτικό και φιλοσοφικό έργο: ένας ύμνος στην αγάπη με υποκριτική, τραγούδι, μουσική και χορό.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Τζανέττος Κομηνέας, η τραγουδίστρια Λήδα Αγγελάκη, ο βαρύτονος και πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης, η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο συγγραφέας Costantino Salis και το χορευτικό ζευγάρι Γιώργος Κετσερίδης και Μαρία Λευκοπούλου

Πρωταγωνιστές της παράστασης: ο συγγραφέας Costantino Salis και η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα. Συμμετείχαν επίσης: ο αισθαντικός βαρύτονος και πιανίστας Κωνσταντίνος Καριώτης και το χορευτικό ζευγάρι Γιώργος Κετσερίδης, Μαρία Λευκοπούλου. Τραγούδησε η Νάντια Καραγιάννη και η Λήδα Αγγελάκη. Έπαιξε πιάνο ο Ανδρέας Μπουτσικάκης και κιθάρα ο Παναγιώτης Παπαπορφυρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε στην αρχή της παράστασης, η πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου μέσω συνέντευξης του συγγραφέα στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.

O συγγραφέας Costantino Salis με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη και τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην Γερουσιαστή των ΗΠΑ, Κρις Σπύρου που παρακολούθησε την εκδήλωση

Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό παρευρέθησαν και πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων και της Πολιτικής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος και παραψυχολόγος Άρης Παπαδογιάννης και μαγνητοσκόπησε η ιταλική τηλεόραση για να τη μεταδώσει στην Ιταλία όπου ο συγγραφέας Costantino Salis έχει κάνει μια αξιόλογη λογοτεχνική και καλλιτεχνική καριέρα

Στιγμιότυπο από την κατάμεστη αίθουσα