“Το Σπίτι στη Λίμνη” του Αidan Fennessy, στο Θέατρο “Αγγέλων Βήμα”

Ένα ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ αμείωτης έντασης που μαγνητίζει τον θεατή, από την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 20.00.

Το σπίτι στη λίμνη
Γιώτα Μηλίτση & Σταύρος Καραγιάννης

“Το Σπίτι στην Λίμνη” του Aidan Fennessy παρουσιάζεται στο Θέατρο “Αγγέλων Βήμα” για λίγες παραστάσεις κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 20.00.

Ο Aidan Fennessy είναι ένας σύγχρονος, πολυβραβευμένος, διεθνούς φήμης Αυστραλός συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και δραματουργός. Το έργο φέτος παρουσιάζεται για δεύτερη φορά. Πέρυσι παίχτηκε στα πλαίσια του προγράμματος “Χώρα αναφοράς: Αυστραλία”. Το φετινό, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση χρησιμεύει ως μέσο μετάβασης από την περσινή στην φετινή Χώρα Αναφοράς η οποία είναι η Νότιος Αφρική.

Λιγα λόγια για το έργο

Ένα ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ αμείωτης έντασης. Δύο ανθρώπινα πλάσματα ακροβατούν ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, ανάμεσα στο ένστικτο και στη λογική. Ο Ντέιβιντ, ένας επιτυχημένος ποινικολόγος, ξυπνάει αναπάντεχα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πώς βρέθηκε εκεί. Δίπλα του στέκεται η ψυχίατρος Άλις, που αναλαμβάνει να τον ταξιδέψει βήμα βήμα πίσω στο σκοτάδι ενός μυστικού λαβύρινθου, ενός άλυτου γρίφου, στα έγκατα της μνήμης και του νου.

Δύο άνθρωποι παλεύουν για την επικράτηση, δύο ολόκληροι κόσμοι συγκρούονται μεταξύ τους. Ποιος θα επικρατήσει; Πράξη άμυνας ή πράξη επιβίωσης;

Συντελεστές

Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπουραζάνας

Σκηνικά: Σπύρος Παπαδόπουλος

Κοστούμια: Χριστίνα Πανοπούλου

Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας

Βοηθός σκηνοθέτη: Νάντια Γραμμένου

Διανομή: Σταύρος Καραγιάννης, Γιώτα Μηλίτση 

INFO:

Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

Πρεμιέρα: Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Παραστάσεις: Κυριακή και Δευτέρα στις 20.00

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-5242211