“4CASTILLUSIONS” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

“4CASTILLUSIONS” όνειρα και ψευδαισθήσεις ξεδιπλώνουν στη διοργάνωση της ΙP projects, που θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής στις 14 Aπριλίου, στην αίθουσα Panquet και έχει ως στόχο, τα νέα δεδομένα που εισάγει η Τεχνολογία στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και τα νέα μέσα σαν πεδίο έκφρασης.

Η ολοκληρωμένη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών έρχεται για να προβάλλει καινοτομικά σύγχρονες art επιδείξεις μόδας σε ένα σκηνικό 3D mapping από σύγχρονους δημιουργούς της μόδας και εικαστικών τεχνών.

Ένας από αυτούς θα είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης Adam Martinakis που δημιουργεί εξαιρετικά τρισδιάστατα γλυπτά με την βοήθεια, (3d digital image/rendering-animation, digital sculpture, digital video, new media).

Στα Fashion shows για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί social motivated show, με τίτλο “fashion STATEments”, που ενώνει Μόδα και Κοινωνία σε catwalk.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της έκθεσης “Art & Fashion CreativeWear Exhibition” που έλαβε χώρα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών , ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης εμπνεύστηκε ένα show με κοινωνικά μηνύματα και επέλεξε μαζί με την Emy Papas μέρος των συμμετεχόντων σχεδιαστών της ΑΣΚΤ (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών).

Στο event θα συμμετέχουν επίσης καταξιωμένοι και σύγχρονοι δημιουργοί με special projects, Installations Brands & Many unique collections handmade.

Με Προστιθέμενη αξία χρησιμοποιώντας την φαντασία, θα πλαισιώσει την εκδήλωση μια εικαστική έκθεση από δημιουργούς jewlery και αντικείμενα, με τίτλο “Garden of illusions” με Curator την Ίρις Κρητικού.

Φωτογραφική εικαστική παρέμβαση από την καλλιτεχνική ομάδα Διάμετρος 26 τίτλος Installations Χρωματική παλέτα μεταξιού Silk Line.

Το styling των μαλλιών έχουν αναλάβει τα Hair salons ilia’s & stuff.
Το make-up των shows, θα επιμεληθούν οι artists της Freddy Make Up Stage, υπό την καθοδήγηση του Φρέντυ Καλομπράτσου.

Στην αρτιότερη οργάνωση των παρασκηνίων, βοηθούν οι μαθητές της Σχολής Pansik.

Creative Team: Founder: Ιoanna Patsoulaki

Art Director: Antonis Sotiropoulos

Project manager: Emy Papas

Creative director: Aikaterini Mesiri

Fashion art director/Styling: Dimitris Grammatikogiannis

Video Mapping/Video design: Erato Tzavara

Exbit Curator: Iris Kritikou

Public Relations: Angie Nomikou

INFO:

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Panquet, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: megaron.gr

Ώρα έναρξης: 19.30

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βρεθήκαμε στο 5ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού

Γράφει η Μαρία Τριγώνη. Το 5ο Φεστιβάλ σύγχρονου χορού “compartments dance project” ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία και το artviews.gr δεν μπορούσε παρά να ήταν...

Λιουντμίλα Κοντόπουλου: Η Τέχνη γεφυρώνει πολιτισμούς

Γράφει η Ζέτα Τζιώτη Η Λιουντμίλα Κοντόπουλου είναι εικαστικός, κεραμίστρια και σχεδιάστρια και δημιουργός κοσμημάτων. Θαυμάσαμε την ξεχωριστή δουλειά της στην έκθεση στο Μέγαρο Δουκίσσης...

Έρχεται το Hobby Festival 2022

Το Hobby Festival, το μοναδικό event για όλες τις ερασιτεχνικές ασχολίες και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this