“Α Christmas Art Affair”: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στη Sotiropoulos Art Gallery

Η Sotiropoulos Art Gallery με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την εορταστική ομαδική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας «Α Christmas Art Affair» με τη συμμετοχή 21 εικαστικών και τιμώμενο καλλιτέχνη τον Απόστολο Γιαγιάννο, ο οποίος και θα παρουσιάσει 5 νέα του έργα, φιλοτεχνημένα ειδικά για την έκθεση. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 – 23:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 05 Ιανουαρίου 2024.

Η νέα ομαδική έκθεση συνιστά μια ποικιλόμορφη συνάντηση καλλιτεχνικών δημιουργιών όπου αναδεικνύονται οι ιδιαίτερες εικαστικές προσεγγίσεις σε ένα ευρύ φάσμα εκφραστικών μέσων. Παρουσιάζονται έργα καταξιωμένων ζωγράφων αλλά και νεότερων καλλιτεχνών συνεργατών της Γκαλερί σε μια γόνιμη συνομιλία.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες σε μια γιορτή της ζωγραφικής και της φωτογραφίας όπου να ανακαλύψουν την ποικιλομορφία αυτή και να εμπνευστούν από τον πλούτο των εκφραστικών τεχνικών και στυλ που παρουσιάζονται.
Καλές γιορτές σε όλες και όλους!

Απόστολος Γιαγιάννος “Μέδουσα”, ακρυλικά 45×45 cm.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:
Απόστολος Γιαγιάννος, Μάγδα Αποστόλου, Ζάννα Αρτέμη, Σοφία Γαϊτάνη, Κατερίνα Δημητριάδου, Τάσος Δήμος, Ρόζα Ζεϊντάν, Ιωάννα Καφίδα, Γιάννης Κουτσούρης, Νεκτάριος Μαμάης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Μάιρα Στέφου, Μαριτάσα Τσιμπλάκη, Christina Pancess, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Κωνσταντίνος Τόλης, Δήμητρα Χανιώτη, Ηλίας Χαραλαμπάκης, Μαρία Φιλιππακοπούλου.

Παναγιώτης Σιάγκρης “Άτιτλο”, ακρυλικά, plexiglass

Ημερομηνία:
Από: 21 Δεκεμβρίου 2023
Έως: 05 Ιανουαρίου 2024
Εγκαίνια: 21 Δεκεμβρίου 2023, 19:00 – 23:00
Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11-8 μ.μ. | Τετάρτη, Σάββατο: 10-3 μ.μ.
Τοποθεσία:
Sotiropoulos Art Gallery | Μαυρομιχάλη 3, Αθήνα 106 79.
Πληροφορίες: Τηλ.: 21 03624 820

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λιζέτα Βασιλειάδη: Τέχνη…κραυγή απόγνωσης

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη Η Λιζέτα Βασιλειάδη παρουσιάζει αυτές τις μέρες τη νέα της δουλειά στην Γκαλερί Αργώ στην Αθήνα με τίτλο «Απόδραση».  Την...

Τέχνη – ερωτισμός – οικολογία, έκθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Η έκθεση Τέχνη, Ερωτισμός, Οικολογία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαΐου 2024, στα πλαίσια διεθνούς διημερίδας φιλοσοφίας, ιστορίας της τέχνης...

Οι εσωστρεφείς προσωπογραφίες του Φραγκίσκο Ντε Γκόγια

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Φρανσίσκο ντε Γκόγια / Francisco Goya y lucientes υπήρξε μαθητής του διακεκριμένου αυλικού ζωγράφου Φρανσίσκο Μπαγέ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this