Villa Aphea: Απόδραση στο νησί της Αίγινας

Η Villa Aphea, φωλιασμένη σε έναν κατάφυτο λόφο στα νοτιοανατολικά της Αίγινας, προσφέρει την τέλεια ήρεμη απόδραση. H ευρύχωρη βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 άτομα, καθιστώντας την ιδανική για οικογενειακές διακοπές, εταιρικά retreats, ειδικές εκδηλώσεις καθώς και γάμους.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις, όπως έναν όμορφο κήπο, πισίνα infinity, υπαίθριο τζακούζι, ιδιωτικό σινεμά, γυμναστήριο, αίθουσα μπιλιάρδου, κελάρι κρασιών και χώρο μπάρμπεκιου. Είτε πρόκειται για μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα, μια αναζωογονητική προπόνηση ή μια χαλαρωτική βραδιά με ταινίες, η Villa Aphea προσφέρει κάτι για όλους. Οι λάτρεις της τέχνης θα εκτιμήσουν την εκπληκτική συλλογή ζωγραφιών και γλυπτών, ενώ οι οινολάτρες μπορούν να εξερευνήσουν το εξαιρετικό κελάρι της βίλας.

Για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη φύση, η Villa Aphea προσφέρει γραφικές διαδρομές πεζοπορίας μέσα από τα εντυπωσιακά τοπία της Αίγινας. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν την ομορφιά του νησιού με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Οι λάτρεις της ευεξίας θα βρουν τις προσφορές της Villa Aphea πραγματικά αναζωογονητικές. Επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας γαλήνη μέσα από συνεδρίες γιόγκα, βιώστε την αρμονία σώματος και πνεύματος με Tai Chi και ενισχύστε την ευεξία σας με Pilates. Το ιδιωτικό γυμναστήριο της βίλας είναι επίσης διαθέσιμο για όσους επιθυμούν να παραμείνουν ενεργοί κατά τη διαμονή τους.

Η Villa Aphea φιλοξενεί επίσης retreats ευεξίας και τέχνης που σχεδιάστηκαν για να αναζωογονήσουν και να εμπνεύσουν. Αυτές οι κορυφαίες διακοπές ευεξίας προσφέρουν έναν αρμονικό συνδυασμό φυσικής δραστηριότητας, χαλάρωσης και προσωπικής ανάπτυξης, σε ένα τοπίο που συνδυάζει την εντυπωσιακή ελληνική φύση. Τα μοναδικά έργα τέχνης και γλυπτά της βίλας εμπνέονται από το πνεύμα της Αφαίας και την ομορφιά του νησιού.

Για μια πραγματικά αξέχαστη απόδραση, η Villa Aphea υπόσχεται πολυτέλεια και έμπνευση σε ένα ιδιωτικό, γραφικό περιβάλλον.

Villa Aphea

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πέτρος Καραβέβας: Οι αυτοπροσωπογραφίες καλλιτεχνών: μια ιδιάζουσα κατηγορία πορτρέτων 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη  Με τον όρο «αυτοπροσωπογραφία» αναφερόμαστε στην προσωπογραφία ενός καλλιτέχνη που έχει φιλοτεχνηθεί από τον ίδιο. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για ένα...

Η μετακυβιστική οπτική του Φερνάν Λεζέ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Φερνάν Λεζέ / Fernand Léger γεννήθηκε το1881 στο Αρζαντάν της Νορμανδίας. Ο πατέρας του ήταν ζωέμπορος...

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Lauren Bacall

Γράφει η Μαρία Δήμου Σαν σήμερα, γεννήθηκε η -εβραϊκής καταγωγής- Bette Joan Perske στο Bronx της Νέας Υόρκης το 1924. Ένα κορίτσι που κάποια χρόνια αργότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this