Έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια των σημαντικότερων εκπροσώπων της έντεχνης και ροκ σκηνής, μας παρασύρουν στους ρυθμούς των classic κομματιών της ελληνικής τραγουδοποιίας και μας γοητεύουν με το εύρος και τη δυναμικότητα του ταλέντου τους.

Από τις μελωδίες των Νικόλα Άσιμου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τερμιτών, μέχρι τους λαϊκότροπους ήχους των Χάρις Αλεξίου, Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Ελένης Βιτάλη, καθώς και τις προσφιλείς διεθνείς rock επιτυχίες, το δημοφιλές οικογενειακό ροκ γκρουπ, θα βρεθεί στην ταράτσα του Mikraasia Fez στο Γκάζι, το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ, προκειμένου να μας ταξιδέψει μελωδικά στους μύθους της μουσικής.

Παράλληλα οι Karmica θα παρουσιάσουν δύο αγαπητά τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας το «Ζήτω τα κάτω» πού εμπνεύστηκε και μοιράζεται ερμηνευτικά με την μπάντα ο ξεχωριστός τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, που θα βρεθεί επίσης επί σκηνής μαζί τους την ίδια νύχτα, αλλά και τη funky ροκ διασκευή του σπουδαίου τραγουδιού του Απόστολου Καλδάρα «Συ μου χάραξες πορεία».

«Έπειτα από δεκαπέντε μήνες σιωπής είμαστε πολύ χαρούμενοι, που θα συναντηθούμε ξανά με το κοινό και θα μοιραστούμε τις αλήθειες των τραγουδιών μας» τονίζουν οι Καλλιόπη Πολένα, Θάνος Μπιλάλης και Θανάσης Πολένας.

Το group θα συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία, με μία σειρά συναυλιών, έως τα τέλη Ιουλίου στη Γερμανία, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο, ενώ τον Αύγουστο θα μοιραστούν στιγμές με τους θεατές, ανά την περιοδεία τους στην Ελλάδα!

KARMICA