Ηλίας Μακρίδης και Ελένη Πέτα τραγουδούν για την αγάπη

Ένας χαρισματικός τραγουδοποιός συναντά μια σπουδαία φωνή σε ένα τραγούδι που έρχεται να φωτίσει τους γκρίζους καιρούς και τις σκοτεινές εποχές που διανύουμε.

Ο Ηλίας Μακρίδης δημιουργεί ένα τραγούδι αγάπης και η Ελένη Πέτα με την ερμηνεία της το απογειώνει.

Το «Πέτα» είναι ένα τραγούδι που γεννήθηκε σαν δώρο για την Ελένη και θα αποτελέσει δώρο για όλους εμάς που νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε το μήνυμα πως όσο και να μας τυλίγουν μαύρα πέπλα, όσο κι αν νιώθουμε να μας πνίγουν αόρατες κλωστές πάντα το φως και η ελπίδα θα νικάνε.

Οι στίχοι που έγραψαν η Ντέπη Χατζηκαμπάνη και ο Ηλίας Μακρίδης είναι μια κραυγή αισιοδοξίας! Μια ηλιαχτίδα που όσο μικρή και ασήμαντη κι αν φαίνεται είναι ικανή να «γκρεμίσει τα σκοτάδια».

«Είναι η αγάπη ο Θεός που εγώ πιστεύω. Μόνο η αγάπη μπορεί…»

O Ηλίας Μακρίδης

Ένα τραγούδι ύμνος στη δύναμη της αγάπης . Που υπόσχεται πως όλα τα άσχημα και όλα όσα μας πληγώνουν μπορούν να μείνουν πίσω.

Αρκεί να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Και θα πετάξουμε.

Αρκεί να πάρουμε χρώματα και να γεμίσουμε με εκείνα την γκρίζα παλέτα της ζωής.

Και πάνω από όλα να αγαπάμε.

Να αγαπάμε πολύ.

Διότι…

Μόνο η αγάπη μπορεί.

Το ατμοσφαιρικό videoclip σκηνοθέτησε ο Κώστας Γρηγορακάκης.

Share this
Tags
Βανέσσα
Βανέσσα
Η Βανέσσα Πανοπούλου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Χανίων και είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια και την ροή άρθρων του ηλεκτρονικού μαγκαζίνο artviews. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την δημιουργική γραφή και την αφηρημένη εξπρεσιονιστική ζωγραφική με ακρυλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι εννοιολογικοί περίπατοι της τέχνης του Richard Long

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Richard Long γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το 1945. Σπούδασε από το 1962-1965 στο West of England...

Η απαράμιλλη γλυπτική της παραβατικής ζωής του Τσελίνι

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης O Μπενβενούτο Τσελίνι / Benvenuto Cellini, γεννήθηκε το 1500 στη Φλωρεντία. Καλλιτέχνης αργυροχρυσοχόος, γλύπτης, ζωγράφος, σχεδιαστής, στρατιώτης, μουσικός,...

Ανοιξιάτικη δημοπρασία με 136 δημιουργίες Νεοελληνικής Τέχνης

H Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης της VERGOS Auctions περιλαμβάνει 136 έργα με σημαντικές υπογραφές καλλιτεχνών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκκίνησης. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this