Η έκθεση «70% Νερό, Μνήμη, Τέχνη» στον χώρο τέχνης Trii Art Hub

Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 Μαΐου 2019 έως 5 Ιουνίου 2019. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαίου 2019.


Σάββατο 25/5, Κυριακή 26/5 στις 20:30 Γιάννης Αντωνίου και Evann Siebens

Η Evann Siebens και ο Γιάννης Αντωνίου γνωρίζονται από το 1989 ως συνάδελφοι χορευτές στην ‘Οπερα της Βόννης στη Γερμανία. Από τότε έχουν συνεργαστεί μαζί ανά τον κόσμο, ως χορευτές, χορογράφοι και κινηματογραφιστές. Εργάστηκαν μαζί σε διάφορες μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Φρανκφούρτη και το Σαν Φρανσίσκο.

Συνέχεια έχει τώρα η Αθήνα. Η Evann και ο Γιάννης σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια νέα Performance, χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες γνώσεις τους στον τρόπο εργασίας τους και να επεκταθούν σε ένα νέο πεδίο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίδραση του χρόνου στο σώμα, το χορευτικό σώμα μέσα στο στούντιο έναντι του κτισμένου, αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος, καθώς και το σώμα στη φύση με χορογραφικό στοιχείο το νερό.

Παρασκευή 24/5 ώρα 22:00 « … και πέρας επι κύκλου περιφερείας»

Περφόρμανς με τον Αλμπέρτο Σένα.

Σεμινάρια τέχνης ανοιχτά στο κοινό, με τον καθηγητή Μάνο Στεφανίδη.

Σάββατο 25/5 ώρα 19:00 νερό-σύμβολο

Πέμπτη 30/5 ώρα 19:00 ψυχή-νόημα

Παρασκευή 31/5 ώρα 19:00 φως -χρώμα

Στo πλαίσιo υλοποίησης του Project πραγματοποιήθηκαν καλλιτεχνικά εργαστήρια (φωτογραφίας, κολάζ, ζωγραφικής, installation, κατασκευών) ανοιχτά στο ευρύ κοινό, τα οποία περιλάμβαναν θεωρητικό και βιωματικό μέρος. Κεντρική επιδίωξη των εργαστηρίων αυτών ήταν η επαφή των συμμετεχόντων με τον κόσμο της Τέχνης και η δημιουργία προσωπικών και συλλογικών έργων.

Το σύνολο των έργων που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο αυτό, μαζί με έργα και δράσεις σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, θα παρουσιαστεί σε µία ενιαία Έκθεση µε τίτλο “70% Νερό, Μνήμη, Τέχνη”, διάρκειας 15 ημερών (21 Μαΐου 2019 – 5 Ιουνίου 2019), στον χώρο τέχνης Trii Art Hub, ο οποίος στεγάζεται στο ιστορικό κτήριο της Δράκου 9, στο Κουκάκι.

Είσοδος Ελέυθερη

INFO:

Πολυχώρος TRII ART HUB,Πεζόδρομος Δράκου 9, Κουκάκι – Μετρό Φιξ

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά: 14:00-22:00

Σάββατο & Κυριακή: 12.00-20.00

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύγχρονες εικαστικές προσεγγίσεις για τον Λόρδο Βύρωνα

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Στην κοσμοϊστορική συγκυρία της εξεγερμένης Ελλάδας του 1821 υπήρξε πολύτιμη η συμβολή κορυφαίων προσωπικοτήτων του πνευματικού κόσμου,...

Κάτια Βαρβάκη: Η Τέχνη είναι σαν το ξέφρενο φτερούγισμα μιας λιβελούλας 

Στις μέρες μας, που έννοια της Τέχνης έχει προσαρμοστεί στην ευρύτητα των δυνατοτήτων των ψηφιακών μέσων, η Κάτια Βαρβάκη, με σπουδές ζωγραφικής στην Ανωτάτη...

To Kallichoron Art Boutique Hotel της Αστυπάλαιας γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αυτά τα 10 χρόνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this