Η “Πόλη” της Λούλας Αναγνωστάκη στο Θέατρο Αλκμήνη

Η πρεμιέρα της παράστασης "Η Πόλη" της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Νίκου Γεωργάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:45, στο Θέατρο Αλκμήνη.

«Η Πόλη» της Λούλας Αναγνωστάκη, ένα έργο επηρεασμένο από τη μετεμφυλιακή ατμόσφαιρα του 1960, μιλάει προφητικά για μια πόλη, που νοσεί.

Ανέβηκε πρώτη φορά από τον Κάρολο Κουν το 1965. Παρουσιάζεται σε μια νέα εκδοχή από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Νίκο Γεωργάκη.

Οι ήρωες της «Πόλης» ο Κίμων, η Ελισάβετ και ο φωτογράφος είναι πρόσωπα καθημερινά, έστω κι αν φαινομενικά οδεύουν σε ένα μη καθημερινό κόσμο. Αποβάλλουν την ασφυκτική πραγματικότητα, που τους περιβάλλει, για να μπορούν να μιλούν για ανθρώπους και πράγματα, που αγαπούν.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γεωργάκης, Φιλίππα Ταμπάρη, Στέλιος Γεράνης

Σκηνοθεσία: Νίκος Γεωργάκης

Σκηνογραφία: Σοφία Λεγάτου

INFO:

Η πρεμιέρα της παράστασης “Η Πόλη” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Ώρα:19:45

Διάρκεια παράστασης: 75΄ (χωρίς διάλειμμα)

Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Γκάζι

Τηλ. επικοινωνίας: 210-3428650

Επικοινωνία:

Μαργαρίτα Δρούτσα email: [email protected]

Δημήτρης Κουκάς email: [email protected]

 

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τα δωρικά χαρακτικά σύμβολα ζωής της Βάσως Κατράκη

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Η Βάσω Κατράκη γεννήθηκε το 1914 στο Αιτωλικό. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ με καθηγητές τον Κωνσταντίνο Παρθένη στη...

Defying Gravity, εγκαίνια της έκθεσης του Άγγελου Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης Defying Gravity του φωτογράφου Άγγελου Ζυμάρα στους χώρους των εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή....

Απόστολος Γιαγιάννος: “Η τέχνη είναι αφέντρα με βούρδουλα” 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη H Sianti Gallery θέλοντας να τιμήσει τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Απόστολο Γιαγιάννο για τα 50 ενεργά και επιτυχημένα χρόνια της καριέρας του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this