“Θαλασσινή ηχώ” στην αίθουσα τέχνης Artshot – Sophia Gaitani

Η αίθουσα τέχνης Artshot – Sophia Gaitani παρουσιάζει από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, την ατομική έκθεση της Ζάννας Αρτέμη με τίτλο “Θαλασσινή ηχώ“.

Η ιστορικός τέχνης Λουΐζα Καραπιδάκη γράφει: «Ο υπέρτατος θαυμασμός προς τον κόσμο της θάλασσας και το ασυνήθιστο αίσθημα που εκπέμπει η απεραντοσύνη, το μεγαλείο και η τραγικότητά της μαζί, ενέπνευσαν τη Ζάννα Αρτέμη να την απεικονίσει ζωγραφικά.
Ένας γνωστός/άγνωστος πλούσιος κόσμος αποκαλύπτεται μπροστά μας μέσα στο ζωγραφικό της Αρτέμη έργο με αστερίες, μικρά και μεγάλα ψάρια, χελώνες και άλλα όντα που συνυπάρχουν με την χλωρίδα και τη βιοποικιλότητα.
Με αυτό τον τρόπο το έργο της εύλογα αποτελεί και μια αναφορά στο θέμα της θαλάσσιας οικολογικής καταστροφής και της εξαφάνισης του θαλάσσιου πλούτου από την ασυδοσία της υπεραλίευσης».

Θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και οδηγίες για την προστασία από τον νέο κορονοϊό (Covid- 19).
Παράλληλα μπορείτε να καλείτε στο 6984135085 για οργάνωση προσωπικής επίσκεψης εκτός ωραρίου.

INFO

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 22.00
Διάρκεια Έκθεσης: 18 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου 2020
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή: 17.00-20.30, Σάββατο: 12.00-16.00
Gallery artshot Sophia Gaitani
Λεμπέση 11, Ακρόπολη, Αθήνα | metro Ακρόπολη
Τηλέφωνο: 00306984135085, 00302114044311
email: [email protected], [email protected]
www.artshot.gr

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύγχρονες εικαστικές προσεγγίσεις για τον Λόρδο Βύρωνα

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Στην κοσμοϊστορική συγκυρία της εξεγερμένης Ελλάδας του 1821 υπήρξε πολύτιμη η συμβολή κορυφαίων προσωπικοτήτων του πνευματικού κόσμου,...

Κάτια Βαρβάκη: Η Τέχνη είναι σαν το ξέφρενο φτερούγισμα μιας λιβελούλας 

Στις μέρες μας, που έννοια της Τέχνης έχει προσαρμοστεί στην ευρύτητα των δυνατοτήτων των ψηφιακών μέσων, η Κάτια Βαρβάκη, με σπουδές ζωγραφικής στην Ανωτάτη...

To Kallichoron Art Boutique Hotel της Αστυπάλαιας γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αυτά τα 10 χρόνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this