To Revolt street bar κερνάει καφέ για ένα τέλειο κλείσιμο της χρονιάς

Γράφει η Vasia Bresta

Και τι δε θα ‘δινα για μια βόλτα στo κέντρο, στα αγαπημένα μου Εξάρχεια! Γιατί αν δεν κατέβεις κέντρο τέτοιες μέρες, δεν χαίρεσαι Χριστούγεννα! Σας συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα όσοι βρεθείτε προς κέντρο, να πάτε στο αγαπημένο μου μαγαζί.
Το Revolt street bar κερνάει καφέ για ένα τέλειο κλείσιμο της χρονιάς!

Ζω για καφέ! Και μην μου πείτε ότι δεν θα δίνατε τα πάντα για ένα φρέντο εσπρέσσο αυτή τη στιγμή! Για ένα καπουτσίνο ζεστό και να καίει! Εντάξει και ο γαλλικός καλός είναι, ιδίως όταν γίνεται στο χέρι!

Έχω γυρίσει όλα τα μαγαζιά.. είμαι τόσο περίεργη στον καφέ μου, που είμαι η χαρά του μπαρίστα! Το μαγαζί που σας προτείνουμε βρίσκεται στην καρδιά των Εξαρχείων, σε ένα φανταστικό χώρο ανανεωμένο, με καινούργια πρόσωπα, δυνατές προσωπικότητες και άτομα που έχουν θέληση για δουλειά και πείσμα.

Στο Revolt σαν πας αύριο, θα σε περιποιηθεί ο φίλος μας Χρήστος με τον Αλέξανδρο και θα βρεις εκεί την αγαπημένη μου Γεωργία Δρακάκη!

Όπως και να το κάνουμε είναι η μασκότ του μαγαζιού! Τα παιδιά λοιπόν, θέλοντας να κλείσουν την χρονιά σωστά, για να έχουν ένα τέλειο κάρμα, σκέφτηκαν αυτή την όμορφη πράξη ώστε να μπει δυναμικά το καινούργιο έτος. Πήγαινε στα Εξάρχεια, στον πεζόδρομο της Κωλέττη και θα σε κεράσουν τον τελευταίο take away καφέ σου! Που ξέρεις μπορεί να είσαι τυχερή ή τυχερός και να στον δώσει η Γεωργία Δρακάκη αυτοπροσώπως!

Διεύθυνση: Κωλέττη 25-27, Αθήνα 106 77
Ανοιχτά ⋅ Κλείνει στις 2:00 π.μ.
Τηλέφωνο: 21 0380 0016
Share this
Tags
Vasia Bresta
Vasia Bresta
Author, Dj, Artist and owner - c.o worker at Da Hoxxs.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Kallichoron Art Boutique Hotel της Αστυπάλαιας γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει!

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αυτά τα 10 χρόνια...

Τα δωρικά χαρακτικά σύμβολα ζωής της Βάσως Κατράκη

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Η Βάσω Κατράκη γεννήθηκε το 1914 στο Αιτωλικό. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ με καθηγητές τον Κωνσταντίνο Παρθένη στη...

Defying Gravity, εγκαίνια της έκθεσης του Άγγελου Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης Defying Gravity του φωτογράφου Άγγελου Ζυμάρα στους χώρους των εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this