Φωτογραφικό ταξίδι με 270 εικόνες από τα χωριά της Ελλάδας!

Φωτογραφικό λεύκωμα#my_greece: villages - Υπέροχα τοπία, χωριάτικες αρχιτεκτονικές, όμορφες γειτονιές, παραδόσεις, έθιμα, καθημερινότητα σε ένα φωτογραφικό νοσταλγικό ταξίδι στην ελληνική επαρχία που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου με την ξεχωριστή ματιά 270 insta-φωτογράφων

Η ομάδα Greek Instagramers Events και οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το νέο φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages με 270 εικόνες από τα χωριά της Ελλάδας. Το λεύκωμα, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από τις 23 Ιουλίου, προέκυψε από τον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας στην ιστορία των καλλιτεχνικών δράσεων της πιο δραστήριας κοινότητας Ελλήνων Instagramers.

Αγιαννίδη Έλλη – Επισκοπειό Άνδρος

Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι μάς καλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ελληνική επαρχία που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.

Τα υπέροχα τοπία, οι χωριάτικες αρχιτεκτονικές, οι όμορφες γειτονιές, οι παραδόσεις, τα έθιμα, η καθημερινότητα, οι άνθρωποι, οι εποχές, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας κάθε περιοχής, οι ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας –όλες συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα: #my_greece: villages.

Πανταζής Θεόδωρος – Σωτήριο Λαρίσης

Αξίζει να σημειωθεί πως το #my_greece: villages αποτελεί τη συνέχεια του φωτογραφικού λευκώματος #my_greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» των Public Book Awards 2018.

Την έκδοση του νέου λευκώματος συνοδεύει η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας #my_greece: villages, η οποία θα φιλοξενείται τους επόμενους μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Σαρίκα Άννα – Μελενικίτσι Σέρρες

Tο λεύκωμα θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω Internet.

Το project #my_greece: villages αποτελεί μέρος των δημιουργικών ταξιδιωτικών projects που διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events με στόχο την ανάδειξη των περιοχών της Ελλάδας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα κοινωνικά δίκτυα.

Γεωργουλέας Ηλίας – Νέδουσα Μεσσηνία

Η ομάδα έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019 (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των πρωτοποριακών, φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

* Τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των φωτογράφων που συμμετέχουν στο νέο φωτογραφικό λεύκωμα προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στούμπου Πολυξένη Μυλαίδη – Μπατσί, Νήσος Άνδρος

 

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απόστολος Γιαγιάνος: «Η δουλειά μου, των 60 ετών, είναι μια «κυκλοτερή», ένας κύκλος τον οποίο όταν αποφασίζω τον σπάω και βάζω καινούργια άποψη» 

Συνέντευξη στη Δρ.Μαράη Γεωργούση  Ο καταξιωμένος εικαστικός Απόστολος Γιαγιάννος υποδέχτηκε την Δρ Μαράη Γεωργούση, Ιστορικό Τέχνης, π. Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο ατελιέ του. Χώρος...

Το ανανεωτικό ρομαντικό πάθος του Ντελακρουά

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Ευγένιος Ντελακρουά / Eugène Delacroix‎‎ γεννήθηκε το 1798 στο Σαρεντόν-Σαιν-Μορίς (Charenton-Saint Maurice) κοντά στο Παρίσι και...

Οι εννοιολογικοί περίπατοι της τέχνης του Richard Long

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος. λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Richard Long γεννήθηκε στο Μπρίστολ της Αγγλίας το 1945. Σπούδασε από το 1962-1965 στο West of England...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this