5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κιούμπρικ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ:
Το 5ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Κιούμπρικ προσκαλεί τους δημιουργούς να καταθέσουν την ταινία τους μέχρι τις 31/01/2024 στον παρακάτω σύνδεσμο:
Το Φεστιβάλ γίνεται στα πλαίσια της ελεύθερης προώθησης της κινηματογραφικής δημιουργίας και δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, παρά μόνο να δώσει βήμα σε νέους δημιουργούς να επικοινωνήσουν με το κοινό.
31 Μαρτίου στις 5μμ – 2 Απριλίου στις 11:45μμ
ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Κάθε δημιουργός έχει τη δυνατότητα να στείλει μόνο μία (1) ταινία.
2. Ταινίες που είχαν σταλεί στα προηγούμενα φεστιβάλ μας, δεν θα γίνονται δεκτές.
3. Η διάρκεια της ταινίας δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα τριάντα (30) λεπτά.
4. Η ταινία θα πρέπει να σταλεί σε ψηφιακή μορφή μέσω filesharing πλατφόρμας (wetransfer, dropbox, google drive κ.λπ). Αν υπάρχει ημερομηνία λήξης του link, αυτό δε θα πρέπει να είναι νωρίτερα από τις 31/01/2024. Σε ένα αρχείο zip με τίτλο το όνομα της ταινίας, συμπεριλαμβάνετε την αφίσα της ταινίας και τουλάχιστον ένα (1) screenshot της.
5. Ελάχιστη ανάλυση εικόνας των ταινιών θα πρέπει να είναι 1080p (HD). Εφόσον κάποια ταινία δεν πληροί βασικές τεχνικές προϋποθέσεις (ανάλυση, ποιότητα εικόνας & ήχου κ.ά.) είναι πιθανό να μη γίνει δεκτή, καθώς δεν θα είναι δυνατό να προβληθεί σε μεγάλη οθόνη.

Κιούμπρικ Συνεργατικό Καφενείο/Μπαρ

Ανδρέα Μεταξά 12, Athens, Greece

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το 9ο Beyond Borders -Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου παρουσιάζει τη φετινή οπτική του ταυτότητα

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Beyond Borders-Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ανανεώνει το ραντεβού του (25/08–01/09/2024) με το κινηματογραφόφιλο κοινό και δημιουργούς απ’ όλον τον...

“Οι δύο χέστηδες” στο Θέατρο Τέχνης

Γράφει η Αντιγόνη Κατσαδήμα Η σημασία της δραματουργίας σε ένα θεατρικό έργο περασμένου αιώνα είναι κομβική, για να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτό και στις...

Γιάννης Αδαμάκης: Όταν μιλάμε για Τέχνη, αναφερόμαστε πάντα στις εξαιρέσεις

Ο καταξιωμένος εικαστικός, Γιάννης Αδαμάκης παρουσιάζει την 37η ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με τίτλο «Passepartout». Σπαρμένες στον καμβά, εικόνες από τα παραμύθια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this