5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κιούμπρικ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ:
Το 5ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Κιούμπρικ προσκαλεί τους δημιουργούς να καταθέσουν την ταινία τους μέχρι τις 31/01/2024 στον παρακάτω σύνδεσμο:
Το Φεστιβάλ γίνεται στα πλαίσια της ελεύθερης προώθησης της κινηματογραφικής δημιουργίας και δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, παρά μόνο να δώσει βήμα σε νέους δημιουργούς να επικοινωνήσουν με το κοινό.
31 Μαρτίου στις 5μμ – 2 Απριλίου στις 11:45μμ
ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Κάθε δημιουργός έχει τη δυνατότητα να στείλει μόνο μία (1) ταινία.
2. Ταινίες που είχαν σταλεί στα προηγούμενα φεστιβάλ μας, δεν θα γίνονται δεκτές.
3. Η διάρκεια της ταινίας δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα τριάντα (30) λεπτά.
4. Η ταινία θα πρέπει να σταλεί σε ψηφιακή μορφή μέσω filesharing πλατφόρμας (wetransfer, dropbox, google drive κ.λπ). Αν υπάρχει ημερομηνία λήξης του link, αυτό δε θα πρέπει να είναι νωρίτερα από τις 31/01/2024. Σε ένα αρχείο zip με τίτλο το όνομα της ταινίας, συμπεριλαμβάνετε την αφίσα της ταινίας και τουλάχιστον ένα (1) screenshot της.
5. Ελάχιστη ανάλυση εικόνας των ταινιών θα πρέπει να είναι 1080p (HD). Εφόσον κάποια ταινία δεν πληροί βασικές τεχνικές προϋποθέσεις (ανάλυση, ποιότητα εικόνας & ήχου κ.ά.) είναι πιθανό να μη γίνει δεκτή, καθώς δεν θα είναι δυνατό να προβληθεί σε μεγάλη οθόνη.

Κιούμπρικ Συνεργατικό Καφενείο/Μπαρ

Ανδρέα Μεταξά 12, Athens, Greece

Share this
Tags
Μαρία Δήμου
Μαρία Δήμου
Η Μαρία Δήμου έχει σπουδάσει Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και ασχολείται με τον κινηματογράφο και την αρθρογραφία σε θέματα που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι θεοσοφικές ιδέες στο νεοπλαστικισμό του Μοντριάν

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Πητ Μοντριάν / Piet Mondrian γεννήθηκε στην πόλη Αμερσφόρτ της Ολλανδίας το 1872. Σπούδασε στην Ακαδημία...

Ελένη Σαμέλη: Η τέχνη μου ξεπηδά κατευθείαν από την ψυχή μου  

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη   Τη νέα της δουλειά με τίτλο «Σταλακτίτες της ψυχής» παρουσιάζει αυτές τις μέρες στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή στην Κηφισιά η...

Τα τροφαντά γυναικεία σώματα του γλύπτη Μαγιόλ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, Λογοτέχνης, Θεωρητικός της Τέχνης O Αριστίντ Μαγιόλ /Aristide Maillol γεννήθηκε το 1861. Ασχολήθηκε αρχικά για τη ζωγραφική και το 1882 μπήκε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this