Η Ντίνα Νικολάου στο Miraggio Thermal Spa Resort

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Clap the Restaurant, του Χρήστου και της Δέσποινας Σοκόλη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πέμπτη 11 Απριλίου, με πλήθος επωνύμων και γνωστών δημοσιογράφων, η διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου, ανακοίνωσε, τη συνεργασία της με τον Andrea Ragotis, δημιουργό του 5στερου Miraggio.

Μέσα από το νέο project του ξενοδοχείου με τον τίτλο «Miraggio Brand Chef», η διάσημη chef έχει ως κύριο στόχο τη προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας, η οποία θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα.

Η Ντίνα Νικολάου θα ηγηθεί της κουζίνας του ξενοδοχείου-κολοσσού με 7 εστιατόρια, έχοντας στο πλάι της τον σεφ Σταμάτη Ελευθερίου και τον pastry chef Άγγελο Πουκαμισά. Παράλληλα, θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού, καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa, το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή.

H Nτίνα Νικολάου, διαθέτει μεγάλη γνώση των τοπικών προϊόντων της Χαλκιδικής, αφού επί 8 χρόνια, συμμετέχει στο KOUZINA, το κορυφαίο γαστρονομικό «φεστιβάλ» το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, και όπως δήλωσε: «Στόχος μου είναι να προσφέρω ελληνικό φαγητό και μοναδικά πιάτα σε διεθνείς πελάτες, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα, όπου θα κυριαρχούν τα τοπικά προϊόντα. Φέτα Αρναίας, μέλι Σιθωνίας, ελιές Χαλκιδικής, μύδια Ολυμπιάδας… ακόμα και μαύρο χοίρο από το Αριστοτελικό βουνό».

Share this
Tags
Zeta Tz
Zeta Tz
Η Ζέτα ασχολείται με τη μετάφραση, την αρθρογραφία και την αρχισυνταξία στο χώρο των ΜΜΕ του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Μπότση για δημοσιογραφική της δραστηριότητα στα θέματα πολιτισμού. Στο artviews.gr είναι υπεύθυνη της συντακτικής ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σύγχρονες εικαστικές προσεγγίσεις για τον Λόρδο Βύρωνα

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Στην κοσμοϊστορική συγκυρία της εξεγερμένης Ελλάδας του 1821 υπήρξε πολύτιμη η συμβολή κορυφαίων προσωπικοτήτων του πνευματικού κόσμου,...

Κάτια Βαρβάκη: Η Τέχνη είναι σαν το ξέφρενο φτερούγισμα μιας λιβελούλας 

Στις μέρες μας, που έννοια της Τέχνης έχει προσαρμοστεί στην ευρύτητα των δυνατοτήτων των ψηφιακών μέσων, η Κάτια Βαρβάκη, με σπουδές ζωγραφικής στην Ανωτάτη...

To Kallichoron Art Boutique Hotel της Αστυπάλαιας γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Αυτά τα 10 χρόνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this