Ένα κραγιόν κόσμημα: Guerlain Rouge G

Guerlain Rouge G: the customizable ultra care lipstick!

Γράφει η Christina P. Mallaki

Το πιο iconic λανσάρισμα του Οίκου Guerlain για το 2024 έχει καταφτάσει! O Οίκος Guerlain επανασυστήνει τα one-of-a-kind, customizable lipsticks, τα απόλυτα fashion-item ομορφιάς, με ανανεωμένη σύνθεση, κατά 89% skincare-based, τα οποία αναπτύχθηκαν αποκλειστικά με κεριά φυσικής προέλευσης.

Με μοναδικά συστατικά γλυκού αμυγδαλέλαιου και εκχυλίσματος κρίνου, η ξεχωριστή παλέτα των Rouge G προσφέρει απαλότητα, ενυδάτωση και λείανση, ενώ παράλληλα προστατεύει ενισχύοντας έτσι την ανάπλαση των χειλιών.

Guerlain Rouge G: the customizable ultra care lipstick!

Τα νέα φινιρίσματα διαχωρίζονται σε Satin, με πλούσια υφή, μεταξένιο τελείωμα για λάμψη και ενυδάτωση που διαρκεί, και Velvet-Matte για απαλότητα, φωτεινότητα και ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Τα χείλη φαίνονται άμεσα πιο μαλακά και είναι κατά 46% πιο ενυδατωμένα για άνεση 16 ωρών.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες, τα χείλη αναγεννούνται και γεμίζουν, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ!

Η χρωματική παλέτα αποτελείται από 40 νέες αποχρώσεις, 24 Satin και 16 Velvet-Matte, με το κόκκινο να έχει για ακόμη μια φορά την τιμητική του, με 7 Velvet και 7 Satin παραλλαγές.

Το 2009, αυτό το πολυτελές αντικείμενο ομορφιάς, σχεδιασμένο από τον κοσμηματοπώλη Lorenz Bäumer σε επιχρωμιωμένο μέταλλο με καθρέφτη, κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το 2018, το Rouge G έγινε το πρώτο κραγιόν με δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης, με τις θήκες – κόσμημα να επαναλανσάρονται κάθε σεζόν σε συλλογές limited-edition.

Με πρωτοβουλία της Violette, Makeup Creative Director του οίκου Guerlain, το Rouge G επανασυστήνεται. Η καινοτομία αυτή τονίζει την φιλοσοφία της εξατομίκευσης μέσω των 9 διαφορετικών refillable θηκών. Το μέταλλο σε ασημένιο τόνο δίνει τη θέση του σε μια χρυσή εκδοχή με κομψό και διαχρονικό στυλ!

Η ίδια μας λέει «Το Rouge G είναι το one-of-a-kind αντικείμενο, ένα customizable αξεσουάρ μόδας που μπορείτε να έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Ένα φυλαχτό ομορφιάς που φωλιάζει στην παλάμη του χεριού σας…»

Οι νέες θήκες χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

The timeless: απλές, κομψές γραμμές.
The ornaments: εμπνευσμένα από αριστοκρατικά υλικά για διαχρονική κομψότητα.
The patterns: ιδιαίτερα μοτίβα για ένα wild look.

Την συλλογή συμπληρώνουν τα νέα 6 υπέροχα μολύβια χειλιών Contour G που έχουν σχεδιαστεί για να τονίζουν τους φυσικούς τόνους όλων των χειλιών και να συνδυάζονται με όλα τα Rouge G lipsticks.

Δοκιμάστε τα!

Guerlain
Guerlain Rouge G
Share this
Tags
ArtViews Team
ArtViews Team
Σκοπός της ομάδας μας είναι η προβολή κάθε θετικής προσπάθειας που αναδεικνύει τον πολιτισμό, η ενθάρρυνση των δημιουργών και η επικοινωνία της δουλειάς των καλλιτεχνών σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πέτρος Καραβέβας: Οι αυτοπροσωπογραφίες καλλιτεχνών: μια ιδιάζουσα κατηγορία πορτρέτων 

Συνέντευξη στη Ζέτα Τζιώτη  Με τον όρο «αυτοπροσωπογραφία» αναφερόμαστε στην προσωπογραφία ενός καλλιτέχνη που έχει φιλοτεχνηθεί από τον ίδιο. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για ένα...

Η μετακυβιστική οπτική του Φερνάν Λεζέ

Γράφει ο Κώστας Ευαγγελάτος, Ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Ο Φερνάν Λεζέ / Fernand Léger γεννήθηκε το1881 στο Αρζαντάν της Νορμανδίας. Ο πατέρας του ήταν ζωέμπορος...

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Lauren Bacall

Γράφει η Μαρία Δήμου Σαν σήμερα, γεννήθηκε η -εβραϊκής καταγωγής- Bette Joan Perske στο Bronx της Νέας Υόρκης το 1924. Ένα κορίτσι που κάποια χρόνια αργότερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

More like this